Winston Churchill sa


Winston Churchill sa:
"Det omöjliga tar bara lite längre tid"


onsdag 30 mars 2016

Härlig påskhelg

Jo vi hade jättehärligt i stugan! Och vi fick faktiskt massor av sol...och halvstorm några dagar 😄
Men vad gjorde det!

Emma, Henke och Melker kom tidigt på lördagsmorgonen, kl. var väl bara halv nio! Vi packade kaffe och fika, skoter och pulka. Och åkte till Skarviken. Skoter ner och sen grävde vi ner oss och bara njöt! Det va så varmt att vi satt i t-shirt och solade.  Melker skottade snö för allt vad han var värd 😂. Härligt härligt
Dom stannade på middag, Flygande Jakob. Tror vi hann äta nästan allt man brukar till påsk....utom ägg! Dom glömde vi som vanligt!

De andra dagarna hann jag sitta ute vid lillstugan på fm och sola, fast det blåste så jag trodde taket skulle lyfta! Vi åkte hem på måndag efter lunch. När vi kom hem såg vi hur mycket snö som försvunnit! Det har ju blivit vår i helgen!
Hörde svanar, såg kanadagäss och tofsvipor.  Och när vi kom hem såg vi nästa vårtecken...3 motorcyklar och grannen har tagit fram vespa.  Ja och ungarna cyklar för fullt här i kvarteret. Och jag har plockat fram gympdojjorna och trädgårdsmöbler, så nu kommer det väl en meter snö!

Varit och beställt en ny bäddmadrass. Börjat få mer ont i kroppen efter det jag sovit och så ska det int vara. Men dyrt 💸.

Idag ska vi hälsa på svärfars och hjälpa han så det går se hockeyfinalerna.   Farmor vill antagligen se annat. Tur att det finns en tv till.
Nä nu vila.
Byebye! 

Inga kommentarer: