Winston Churchill sa


Winston Churchill sa:
"Det omöjliga tar bara lite längre tid"


onsdag 1 januari 2020

2020

2020!!!!
Det är inte klokt!
20 år sen vi satt med barna i rumssoffan på nyårsafton och väntade på att världen skulle släckas ner! För det var ju vad man fått höra, att alla elektroniska grejer skulle sluta fungera. Men, medan vi satt och följde nyårsfirandet på tv, från världens alla hörn, så hände ingenting! 
Världen har fortsatt att snurra och viktigare ting har kommit på tapeten.
Våran, människans påverkan på klimatet. Elbilar, förnybar energi, och givetvis peninngstina, maktutövade ledare, som inte vill se sanningen i vitögat!!
Så vi får se vad det här decenniumet har att bjuda på ;D

Här avslutades det lugnt.
Julen firades i Ljusvattnet hos Emmas svärföräldrar, med middag och Kalle Anka.
Juldan var alla barn och barnbarn här och åt jul mat. Blaitta, sill, sillsallad, skinka och givietvis lite köttbullar och prinskorv. Glass och hallon och ost och hjortronchutney! Och det var en höjdare, den kommer att göras fler gånger, OM man får tag på hjortron vill säga. Nu skänkte grannen ett paket åt mej som tur var. Och det spelades julklappsspelet och jag tror att ala blev nöjda.

Sen har svärmor och Elle varit hit på restmiddag. Även Robert och Aditi kom. Och viss disskution om, ja säg det. Jag var iaf slut när dom for och jag tror sonen och tjejen oxå var det.

Sen har vi tagit det lugnt, sett på Tour di skii och JVM hockey...och somnat jag iaf ;) 
Gårdagen firade vi hemma, med Blaitta och äppelpaj, skålade i alkoholfritt. Såg Indiana Jones för att överhuvudtaget vara vakna till tolvslaget!! Sen drog ju alla fyrverkerier igång. Tur att vi har och faktiskt alltid har haft tur med hundarna. ingen har varit rädd för smällare och fyrverkerier. Men jag somnade iaf int förrän sista smällen var gjord, vid tvåtiden ungf.

Men man måst väl prata väder oxå. vi har int fått mycket snö ca 2 dm. och vi har haft ishalka som vanligt. Hade en period av fin vinterväg, som gick att sparka på, men...
Ja det är väl såna vintrar vi får lära oss leva med...
nää nu ska jag önska er alla



Inga kommentarer: