Winston Churchill sa


Winston Churchill sa:
"Det omöjliga tar bara lite längre tid"


tisdag 16 februari 2021

Vårsol i februari

Ja man börjar se att det går åt rätt håll, så att säga!

Int plusgrader än, men solen har börjat värma OCH det är ju ljust nästan före sju på morgonen och ända till fem på afton!

Jag längtar till kaffekopp och fika vid husväggen, apelsin och våryra flugor som surrar. Och int begrip att dom är flera månader för tidigt ute!



Int kanske så bra foton men iaf. Har börjat fundera på frösådd, ja mer än fundera faktiskt. Ska nog dra igång till veckan. Måste inhandla såjord och sånt...Sen göra plats för allt i mitt arbetsrum. För nånannanstans finns inte plats. Ett fönster och ett skrivbord och ett lånat tapetserarbord! Ska sätta både sommarblommor, perenner och grönsaker...uj uj

Har hunnit vara till stugan ett par dagar. Och slappat, sett på skidor och försökt bli klok på nya tv:n! Sonen och en kompis kom förbi på en kaffekopp, och då fick Mats tips om en det. Så nu bannemej har vi plötsligt Netflix!!! Kör genom mobilen! Så nu kommer vi att ligga i soffan hela helgerna och glo på tv! ;D

Jo och skotern fick vara ute och provköras, det var nog både den och Mats glad för! Men vi ska in med skotern på reparation till veckan. Men först måst vi gräva fram släpen. Så det får bli till helgen.

Här i staan har vi kommit oss ut ur snöhögarna, traktorn var här flera gånger förra veckan och i måndags och körde bort snö. Så nu ser vi ut! ÄNTLIGEN!!

Sitter och funderar på varför jag inte får behålla mitt typsnitt????

Varje gång jag ska byta stycke, måst jag ställa om typsnittet! Irriterande! Peecis som Northvolt!!! Batterifabriken här i staan! Vi har nu högst smittade i covid pga fabriken! Ägaren gick ut för ettt tag sen och sa: vi har full kontroll på det här och sköter allt själva! JO pytt! Nu sprider sej smittan som en löp eld! För de som jobbar där, stannar ju int där, utan far ju och handlar osv. De flesta bor på området, men.... att begripa att dom ska hålla sej isolerade nu verkar ingen ha förstått. Som en arbetare sa: Dom verkar ju ha fått panik för så lite, går vi hem stannar bygget...JA OCH?!? Visst sjutton är det vål bättre att stoppa smittan än att bygget blir klart i tid!!!!! Tror att alla här i stan skulle hålla med mej!

Ja ja...måste nog lägga patians för att lugna ner mej, eller gå och sticka nått!

Byebye

Inga kommentarer: