Winston Churchill sa


Winston Churchill sa:
"Det omöjliga tar bara lite längre tid"


torsdag 26 december 2013

En annan dag...

...en halkig Annandag jul...suck
Vi har fått privat isbana i kvarteret, eller kanske man ska lägga ut kanoten? Plantera in röding???
Lite skillnad från i fjol, när allt såg ut som ett julkort! OM det vore riktigt plant, skulle det säkert gå att åka skridskor här oxå!
Ja hela kvarteret ser ut så här! Den fina julsnö som föll dagarna före jul har förvandlats till vatten och is! På julafton började det töa...det var som om nån tyckte att nu är julen över, bort med snön! 
Men vi fick en trevlig julhelg. Ungdomarna kom dan före och vi åt "blaita", blöta eller om nån nödvändigtvis ska kalla det "dop i gryta". Klädde granen, kokade knäck, drack glögg, åt pepparkakor och ädelost mums! 
Hade en liten förklappsutdelning...så vi fick oss lite choklad! :D 
Sen åts det varma mackor. Och alla var trötta före tio, håller vi alla på vara gamla!? 
Emma och Henrik åkte vidare på julafton till hans föräldrar. Robert och vi firade jul här med svärfars. OCH jag måste få berätta att det är nog första gången dom är här en jul! Kors i taket! Men det var trevligt. Farmor håller inte på orka stöka till jul, så det var bra att hon gick med på att vara här.

Juldagen ägnades åt att vila. Sen kaffe hos sonen, vi körde dit en del klappar som blivit kvar här. ;) Strykbräda, höll en liten förkortad lektion i hur man stryker en skjorta. Fick dom inte lära sej sånt på hemkunskapen???  

Idag är det en massa hockey som gäll! AIK och sen är det ju JVM, spännande, och i år slipper man ju vara uppe mitt i natten och titta!

Nä nu ska jag se "Happy feet"
Byebye!

Inga kommentarer: