Winston Churchill sa


Winston Churchill sa:
"Det omöjliga tar bara lite längre tid"


tisdag 3 januari 2012

Jo...tomt...

...tarna kom hit i år oxå

Något blyga, eller var det för lite godis??


Jo det var godis som fattades!
Kan ju säga att vi kämpade för att få dom på bild! =D

Mats och Emma stod och "viftade" med godis och jag satt i soffan och gapskrattade. OCH försökte knäppa av vid rätt tillfälle!

Annars så har julen varit lugn. Alla barn hemma, vilket var jätte trevligt. Robert kom mitt på dan, så han firade jul med oss i år. 

Julklappar fick vi allihop och jag hoppas alla blev nöjda.

Linda-Marie kom på juldan. Då blev det middag hos svärfars. Men det är konstigt, när det drar ihop sej till storhelger, DÅ slår förkylningarna till!! 
Svärfars har varit dåliga en tid och jag tror vi har fått en liten släng av det dom hade. Men det vill som int riktigt bryta ut.....

Nyår blev riktigt lugn....barn och tidvis hundfritt! =D Men jag orkade ju inte vara uppe till nyåret, det blev sängen redan kl 23.00...men sova nä det gick ju inte! Det började ju smälla redan vid 22-tiden! Ett tag lät det som det var ett antal bilar som flög i luften! Men Mats sa att det var ingen på vårat kvarter som skickade upp raketer! 
Både Kiba och Yuki verkade inte bry sej så mycket om raketerna, som tur var.
Dom sprang till dörren och skällde, som det var nån som knackade och ville in!
Och när det smällde som värst gick Mats ut med dom och ingen av hundarna brydde sej särskilt mycke.

Vad som är bra är att dom iaf vill vara inne!
Varför?? JO Asterix våran softis, han skulle ligga ute på nyårsafton och se på raketerna!! Och vi, vi ville gå i säng och sova!!
Tillslut fick vi gå ut och hämta honom...DÅ sov han i snödrivan!

Ja, då var det nytt år då, igen...och det lär väl gå lika fort som det gamla.

Snö har vi fått...blötsnö! Plusgrader är det, som tur är har traktorn varit hit nyss och skottat. Men när det är +1, det rasar från taket och att ha hundarna ute på baksidan idag, näää...

Har iaf sett två tv-program som har varit trevliga. Nu kom jag ju int ihåg vad det första hette, men det var i af "50 år sen tv startade" , sen programmet som gick igår, "Tio i Topp, 50 år i radion" Ska försöka spela in båda och spara.

Man var ju bara 6 år när det startade! Så det gick ju int lika många tv-program, som nu. Och den musik som gjordes var ju "poppis" i flera år, int som nu när det sprutar både artister och musik!

Nää...ska man göra nån nytta idag...näää tror int det. Det värker som sjutton!!! Och lite till....
Tour di Skii har ju börjat, men det går ju int så bra för di svenske.....ska iaf titta idag.

Ha en bra dag!
Byebye!

Inga kommentarer: