Winston Churchill sa


Winston Churchill sa:
"Det omöjliga tar bara lite längre tid"


måndag 20 oktober 2014

Titta det snöar!!

litegrann iaf....
Det började igår, på söndag, övergick i regn, men tinade inte bort. Och idag har det som snöat hela dan, men det blir ingen mängd! Bara slask. 
Och slasken verkar inte vara bra för Kibas klo, den som har vuxit ut så konstigt. Den verkar blottna upp! Hon busade med Yuki och två Lagotto i morse, gnällde till och haltade iväg. När jag fick fast henne hade det börja blöda igen och "klon" såg ut som den var gjort av papper! Så det blir till att hålla ögonen på henne.

Annars så tycker jag det är skönt att få vara inne och mysa, tända ljus och lösa korsord. 
Talgoxarna och blåmesen har varit och kört på, försöker hitta mat i klotlamporna vi har hängandes ute! :D Suttit på dom paketerade trädgårdsmöblerna och stirrat ut mej! :D Vi måste nog ta en tur till Lantmanna...hm Granngården heter det visst, och införskaffa talgbollar, nötter och frön.

Annars så har jag snart städat skåpen i köket klart, bara skafferiet kvar. Men ryggen känns inte bra, fast jag tror int det beror på städningen. Utan på maraton vistelsen på stan i lördags! Emma och jag åkte så vi var där ca 10.30 och kom hem vid tre tiden! En paus vid lunch då både vi och Melker fick nått i magen. Vi åt på Waynes, ett ställe som jag undvikit, för jag tycker alltid att det varit så bullrigt där. Men sen dom byggt ut så kan man faktiskt hitta lugn och ro. Plus att det var ganska lite folk, Espresso House tar nog en del!
Vi handlade som tog! Men ibland hittar man ju det man vill ha på direkten! Emma hittade sej en vinterjacka, inte den hon hade tänkt, men en minst lika bra. Och givetvis följde det med hem en del barnkläder, hur nu det kan komma sej ;)
Jag hittade en ljuslykta på Ingmar, gjord av en kokosnöt, blir jättefint ljus av den. 
Skulle köpa ta på Anderssons presentbod, men dom verkar ha upphört?! Så det är tur att Temagasinet finns! 
Ja så efter det motionspasset, var jag slut i både kropp och själ. Tog ett fotbad vilket var skönt, men jag orkade int be Mats om mer varmvatten!! :D
Och fast jag tog värktabletter till natten så sov jag inge bra, ont överallt.
Och som sagt ont idag oxå. Fast vädret kan ju spela in... vi säg det!

I söndag blev mormors snygging 2 månader
Go och gla ska människan va! Särskilt om man fått nya kläder! :D

Nä nu skriker ryggen efter gymnastik
Byebye

1 kommentar:

majbritt på molnet sa...

Goa kinder att pussa på det där, säkert den bästa medicin du få, kram