Winston Churchill sa


Winston Churchill sa:
"Det omöjliga tar bara lite längre tid"


onsdag 8 maj 2013

Åhåjaja....

Jag tror den stora tröttheten har slagit till!
Skulle kunna lägga mej under täcket och sova til i morrn.
Men...
det ska packas för stugfärd och jag måste försöka få upp lövkrattet innan det börjar regna i helgen, för det ska det visst göra. Vi behöver regn, men varför ska det oftast regna på helgerna????

Varit till veterinären i veckan. Tog två röntgenplåtar, men dom hittade inga fel. Och vi såg plåtarna vi oxå och hittade ingenting. Så vad som hänt blir ett mysterium. Troligen nån nerv som kommit i kläm. Så antingen rättar den ut sej, eller så fortsätter den att vara krokig. Bara hon slutar störa sej på den! Vet inte, kan kanske bli svårt för andra hundar att veta vad hon säger....


Och det växer i rabatten!
Problemet är att jag inte vet vars jag satte alla lökar i höst! Ett ständigt problem! Undra om jag skrev det i bloggen???
Var upp i skogen och tittade, vitsipporna är oxå på gång. 
Det går så fort nu, raketfart, från vårvinter till nästan sommar går på några veckor. Vi har kvar en snöhög mellan garagen, där det alltid blir kvar, på en ca 1 meter hög och ca 1½ meter bred. Men det är ju egentligen bara att gå dit och börja röra i eländet så tinar det bort.

Cykelmaffian har börjat härja här i kvarteret :D Dom små alltså. Det ligger cyklar överallt! Så det känns att det är vår!

Måste berätta, att jag i vår varit med om att TVÅ cyklister plingat när dom kom bakifrån! Och en tackade faktiskt för att jag nästan klev ner i diket!
TVÅ stycken! 
Det tar sej sa han som hade eld i håret och försökte släcka med fotogen!

Och vi har varit på Verandan och käkat promislunch i veckan. Maten föll inte alla i smaken. Stekt fläsk med löksås, fisk med fänkål eller palt. Palt är nått som dom har varje dag!
Jag tyckte det var gott, särskilt fisken! Och kakan efteråt! En mjukpepparkaka med blåbär, det var nått nytt! Lingon brukar ju vara det vanliga. Den var supergod, måste nog testa.
Sen gjorde jag en tur på schtaan, köpte te, ovanligt, och formligen ramlade in på Bodyshop! Dom har flyttat på sej och jag trodde det var en handsk/väskaffär där, så jag måste ha sett ut som en fågelholk! Det har varit utbyggnationer av Vintergatan mot Bokia. Så väskaffären har fått större, men jag trodde att dom skulle ha allt. Men Bodyshop har flyttat ut dit ist. Och fått en ljus och trevlig affär. Och förståss lurade mej att handla :) Intalade mej att jag behövde ny fotrasp och fotkräm, visst....???


Nä nu ska jag angripa lövhögarna och sen packa för stugan.
Byebye!

Inga kommentarer: