Winston Churchill sa


Winston Churchill sa:
"Det omöjliga tar bara lite längre tid"


onsdag 1 maj 2013

1 Maj

Och så här ser det ut här nu!

Man kan ju önska :D

Snön är iaf nästan borta här i stugan, lite högar kvar...
Vi kom hit igår afton före middan, det regnade och var allmänt tråkigt. Men vi skulle ju iaf inte ut och elda så det gjorde inte så mycket.

På kvällen lugnade det ner och då upptäckte vi att vi hade besök i "pölen" ute på lägdan, som är ovanligt stor i år. Fast bonden försökt dika ur....

Och där fanns

Herr och fru Svan, plus en massa andra fåglar

I morse vaknade man för första gången i vår av storspoven! Vilken härlig sång! Nu känns det som vår! Fast att alla fåglar började redan kl 3, var ju lite av en chock! Man är helt klar inte van än.

Några Kanadagäss låg i pölen i morse.
Sen kom svanarna tillbaks
Blev inget bra kort, för det blåste halvstorm, kändes det som, så jag kunde inte stå still.

Emma har kommit hit idag, så vi har faktiskt trotsat vinden och suttit ute en stund. Nu väntar vi på att blåbärspajen ska bli klar, så vi får fika!

Jo, Yuki har råkat ut för nått, vi tror hon har brutit svansen! Eller nått, stukat, kan dom göra det? Hon busade med sin bästis, Lagotton Mio och nått hände, för hon blev skitarg och tuggade på hans öra! Mio är kastrerad, fast han verkar int ha förstått det ;) Så troligen försökte han sätta på henne och nått hände. Problemet är att vi såg inte när det hände! Hon har ont i svansen och vill inte vifta. Så det blir ett till besök till veterinären.Sen får vi hoppas att det räcker för i år!!

Byebye!

1 kommentar:

majbritt på molnet sa...

Håller med dig, Storspoven kommer verkligen med våren, och det var nog vårkänslorna som bubblade hos hundenucken också, men gipsad hundsvans eller amputation, hur botas en bruten svans?