Winston Churchill sa


Winston Churchill sa:
"Det omöjliga tar bara lite längre tid"


måndag 12 maj 2014

Det var en gång en...

Pil, en vacker och skuggande pil.
Men allt har ett slut, även för denna pil. När vattenledningar börjar vara i farozonen, då måste man göra nått åt saken. Även om jag gärna hade haft den kvar.






Så har det gjort sitt och det blev förskräckligt mycke skräp!! :D
Och förskräckligt ljust på morron! En fördel är att jag ser grannens flagga och kan se vartåt det blåser!
Vi räknade ut på årsringarna att den nog var bort åt 30 år, så vi har nog haft den i ca 25 år. En skata satt där på morgonen efter och fundrede vars hennes tilltänkta bobygge tagit vägen! 

Helgen gick åt till att ta tillvara på "nedsläppet" ;) Nästan all kvist körde vi i flistuggen och strödde ut uppe vid komposten och stigen, resten kördes till svärfar som ska använda den till ved. Korv grillad över pil... :D
Just nu ser det ut som ett slagfällt här ute! Men det ska väl bli bättre och det ska planeras för ny plantering och ev ett mindre träd, sett att det kan finnas Aronia på stam, så det ska kollas upp.


Ja sen så har vi haft ett besök i fågelmaten :D
Fåglarna var som tokiga! Den enda som vågade sej dit var en blåmes och som den "tjattrar" så tyckte tillslut ekorren att det fick vara nog! Vi har fyllt på fågelmat tre gånger i helgen! Och det har varit ca 20-30 fåglar som käkat där. mest bergfinkar.

Idag reser Mats och svärfar ner till Ängelholm för att gå på begravning i morrn. Tråkigt men väntat. Svärfars bror gick bort för ett tag sen. De kommer hem sen i morgon natt, så då lär vi bli utskällda!

ja på tal om att skälla, hundarna har ju skällt titt som tätt på kvällar och nätter. Grannen en bit bort hade hittat konstig spillning efter ett djur och när hon kollade på nätet, var det björnspillning!!! Här på baksidan om oss!!! Tur man inte har en aning om vad som händer på nätterna, men jag blir lite vaksam nu mer när hundarna morrar! För var man vaksam för att det härjade cykeltjuvar!

Nä nu lunch och vila!
Byebye!

Inga kommentarer: