Winston Churchill sa


Winston Churchill sa:
"Det omöjliga tar bara lite längre tid"


tisdag 7 juli 2015

Denna regniga dag!


Det har regnat precis hela dan, inte spöregn utan sakta sakta, men man blir döblött om man går ut!
Så dagen har ägnats åt bullbak.
Var rädd att det skulle bli pannkaka istället, för dom jäste så dåligt, Men dom gick att äta. Är så urless på köpesbullar! Tycker dom blir geggigare och geggigare, både små och längder. Dom he väl dit för mycket gott :D Jag har ju bara mandelmassa och kardemumma i mina ;) Int alls gott..... :D

Ja vädret kan man ju aldrig lite på nu mer. Undra om det är fruntimmersveckan nu, istället för om två veckor??

Bara vi får någorlunda bra väder till helgen, när det är släktträff i Åbyn, Mats sida. För släkt kommer från hela Sverige, det är 40-års jubileum. Så man önskar ju att det blir hyfsat iaf.

Ja...barna di barna, först Emma som fick ont. Nu ringde Robert och sa att han legat i 39 graders feber sen han kom hem från Öland. Och dessutom gick han och ramlade idag! Nedför en trapp, i restaurangen som är vid Eddahallen. Jag vet hur trappen ser ut, promenad gruppen har varit dit och ätit några gånger, den är läbbig! Så han blir nog blå och grann, tur så bröt han inga ben och armar. Det verkar vara en oturs sommar, Emmas kille gjorde illa sej när han var på forsränning i Byskeälven. Ramlade ur flotten och hamnade på en sten. Han har ont än.
Kanske lika bra det regnar så folk håller sej inne! Fast då ska man väl slå huvudet i nån skåplucka och tuppa av!

Nä nu vila!
Byebye





Inga kommentarer: