Winston Churchill sa


Winston Churchill sa:
"Det omöjliga tar bara lite längre tid"


torsdag 10 november 2016

Vad tusan händer???

Nu har dom gått överstyr "over ther"!!!
Välja en i mitt tycke världens största clown till president.
Jag känner stor oro för vad som ska hända. Och oro för dom det ska drabba. Oro att nån gör nått vansinnigt....dom har ju börjat protestera, bara det int går över styr.
Det kändes som luften gick ur en, när valresultatet kom. Jag trodde int att befolkningen skulle falla för hans propaganda. Men så fel man kan ha!
SKÄMS USA!!!

Ja...tiden får utvisa hur det går.

Annars så känner jag mej lite insnöad, det kom ca 1 meter i förra veckan. Och nu har det drabbat södra Sverige...hehehehe Och det är panik!!!

Vi fick iaf gångvägen plogad igår...imorse hade 5 nya rena fräscha cm lagt sej!
Vi tog iaf en lång promenad med vovvarna, gick över Solbackens handelsområde, ja vi letade oss där vi såg att det var skottat. Hundarna var glada att få lukta på nått nytt, så Kiba glömde tigga godis :D

Igår gjorde vi en köprunda. Först på Lekia och hämtade det jag beställt. Så praktiskt att beställa från Panduro genom dom! Ingen frakt!
Sen var vi och tittade på soffan som kommit....hm...välpackad. Men hur vi ska få den till Skarviken är ett STORT frågetecken!
"Jamen skoter och släde" tyckte dom
Nja det är ju snö men inget skoterföre precis. Så vi får ha den där tills vi hittat en lösning på problemet. Vi ska ringa grannarna i Skarviken och höra om vi kan få assistans , eller om vi får in den hos svärfars på inglasningen, eller i Bureå i nygaraget. Den är iaf betald, soffan.

Sen ett ljust besök på Lowima eller vad det nu heter, och köpte ljus. Både till värmeljus och ett stort.

Sen blev det vila. Gubben mår int bra. Huvudvärken vill int ge sej och förkylningen sitter i. 

Själv har jag väl oxå lite känningar av eländet. 
Har varit duktig idag. Kokat sylt och bakat kaka. Alltid nått. Behöver koppla bort tankarna lite. Fick beskedet från VC att hudläkaren i Umeå ville ta bort fläckarna dom tittat på. Att det troligen var en typ av hudcancer. Och bara ordet gör att hjärnan får härdsmälta!! Även om jag vet att det är en lättare variant och vanlig, så bara namnet....Så det är skickat en remiss. Och hon frågade i telefon om jag hade frågor!? Flera miljoner! Men det var ju egentligen det jag trodde. Fast helst hade jag velat komma samma dag och ta bort dom....eller vänta till efter jul, så man int skräm slag på nån!

Nä nu ska jag röra på mej (gå till nästa skrivbord) och göra lite julkort
Byebye!
  

Inga kommentarer: