Winston Churchill sa


Winston Churchill sa:
"Det omöjliga tar bara lite längre tid"


onsdag 11 maj 2011

Visst ser det somrigt ut?

Undrar verkligen vad dom heter, dom här tulpanerna? Skulle vilja ha tag i fler, får nog kolla på Bakker.
Dom slår ut helt när solen lyser på dom, och tar i hop på natten.

Ja i bland blir man tagen på sängen som det så vackert heter.
Vi var ute och tränade Yuki att åka bil i helgen. Och tog en tripp till svärfars stuga. Gissa om hundarna blev galna!!!
Kiba har ju varit där flera gånger, men för Yuki var det första gången. Och nu hade Kiba lite övertag, hon känner ju till alla stigar som finns och vet hur hon ska springa för att komma fram....FORT!
Det var ett jagandes utan dess like i blåbärsriset!
Sen så upptäckte dom ju träsket... OM vi bara hade varit liite mer på hugget!!
Från tomma intet, kändes det som, kom Yuki galopperandes förbi oss och ut i vattnet tills hon inte bottnade! Rakt ut sprang hon! Och simmade tillbaks, så nu vet vi iaf att HON kan simma! Kiba är det lite sämre med, hon kan ju bli blöt......
Efter det så svängde vi förbi våran stuga...och fan oxå! Vi har fortfarande besök av råttor!! Så nu har vi gillrat en fälla till.
Ja där behövs det snart klippas gräs, skulle behöva dit nu i helgen med det verkar ju bara bli skitväder. Ja vi behöver vatten...men det kan väl regna på veckorna och inte på helgerna!

Igår var jag en snabbis på kyrkan och hälsade på promenadgänget, det var trevligt! Även om, det är konstigt, man kände sej lite utanför...det har hänt grejer som man int varit med om och dom har bestämt grejer som dom ska göra, som man int har en aning om....Jag har ju faktiskt varit borta en hel del! Det blir nog bättre till hösten när vi börjar om igen. Får väl se till att hålla mej frisk!

hm...känns faktiskt skönt att det inte är +24 i skuggan längre, men det får man väl int skriva... ;)
Både hundar och jag mår mycket bättre när det är LAGOM temperatur.
Kiba har fått diarré igen, så nu får hon bara kokt ris, få se om det ger sej. Annars får vi väl fara till veterinären och köpa fodret vi köpte sist, vad det nu hette...
Hoppas det går över snart, för vi måste ha hundvakt nästa helg. Ska och fira brorsan. Det har blivit uppskjutet i veckor pga att jag varit sjuk, ska nu hundarna sätta en käpp i hjulet, för god mat och trevligt sällskap!?

Nä nu ska jag vila, är fortfarande väldigt trött.
Byebye!

Inga kommentarer: