Winston Churchill sa


Winston Churchill sa:
"Det omöjliga tar bara lite längre tid"


tisdag 11 december 2012

Tisdag i all ära...

...men

DET ÄR SNART JUL!

Japp och klapparna inköpta och inslagna. Julbaket håller på vara avklarat. Det blir bullbak i eftermiddag, med dotras hjälp. Så kanske julstämningen infinner sej lagom till Lucia?
Det är iaf bestämt att julen firas i stugan...så det blir en del logistik framöver.Att få allt med, int bara vi och hundarna, utan mat för nåra dagar, och JULKLAPPARNA!

Nu har vi iaf snö. Och idag är det en gnistrande klar dag och solen har visat sej, om än väldigt kort.

Så jag bestämde mej för en långpromis med hundarna...jo just det.

Och upptäckte att vägen, grusvägen som vi brukar gå INTE var skottad. Har ju haft det på känn, eftersom dom, vilka det nu är, har lagt stora stenar i vägen. Antagligen för att det inte ska bli en massa biltrafik den vägen, särskilt under helgen, till Systemet. Polisen brukar stå där och ta en och annan för rattfylla. 
Men alla vi andra som utnyttjar vägen till promenad, motion, hundrastning och alla de som tar den vägen för att komma snabbare till jobbet, om man nu jobbar på Solbacken, och alla de som bor där i närheten som brukar gå och handla på Maxi, istället för att köra en stor omväg med bil???
Miljömässigt borde det vara bäst att ploga vägen, om än bara i gångvägsstorlek, än att folk ska köra bil runt, eller.....???

Man undrar hur dom, vilka dom nu är tänker!
Antagligen samma "dom" som har plockat bort alla möjligheter att vila benen i Citykompaniet och andra affärer. Finns inte en bänk, stol eller pall...nä nu ljuger jag....det finns en pall i ingången till Systemet i CK....undra varför just där??
Det finns iaf inget för dom äldre att vila sej, eller räknar dom, vilka dom nu är, med att alla över 60 har rullator???
Problemet är det samma som med grusvägen....
alkoholförtäring!
OCH det blir alla vi andra som får lida för det!

Man undrar hur dom, vilka dom nu är tänker!

Nää NU ska jag vila så det blir goda saffransbullar i eftermiddag!
Ska int sitta här och reta upp mej, för då kanske det blir både degiga och brända bullar!

Ha det!

Inga kommentarer: