Winston Churchill sa


Winston Churchill sa:
"Det omöjliga tar bara lite längre tid"


måndag 31 december 2012

Årets sista


Ja det får bli årets sista inlägg, tänk...det har gått ett helt år!

Och årets sista vecka har vi varit i stugan, firat jul med ungdomarna. Jätte trevligt! Klappar fick vi oxå! Jag fick en ny "nalle", som jag håller på lära mej hur den funkar. Lyckas alltid stänga mobilen när det ringer!!! HAHAHAHA! Men trägen vinner!

Det har varit som ett julkort ute, massor med snö överallt!

Fattas bara tomtar!

Fast Emma och jag hann faktiskt med att göra kola, nått som vi prövat förut, men alltid misslyckats med. Nu hittade jag ett recept i COOP bladet som såg så oförskämt enkelt ut, att vi bestämde att vi skulle testa. 

(hoppas det här funkar, har aldrig provat...)

Det var iaf STRESSIGT, men inte svårt, lite brännblåsor =D Men OJ vad dom blev goda! Dom kallas för "TJONG" Och ser faktiskt ut som kola!

Ja sen så har vi ju gjort den obligatoriska Sävar resan. Och det obligatoriska ovädret slog till! Tror inte vi har varit till brorsan många gånger och det har varit bra väder, ja under vintern alltså. Antingen är det smällkallt eller snöstorm.
Nu var det dimma halva vägen dit. Så mycket att vi såg inte renhjorden vid vägen, syrran upplyste oss när dom komm att den var där. Kanske lika bra att vi int såg renarna!
Alltid lika trevligt att träffas och alltid god mat och alltid lika mätt!
Och på vägen hem, ja då hade det ju börjat snöa, mycket! Och E4:an, ja den hade dom ju int hunnit ploga! Som tur var hade det kört bilar före, så man såg vars vägen var! Det låg väl en så där 1½ dm på vägen. Vid Robertsfors ungf. mötte vi första plogbilarna.

Blöt tung snö....

Det tog 2 timmar att ta sej hem, det  brukar väl ta lite mindre tid...men huvudsaken var ju att vi kom hem, utan större besvär. Så ungdomarna bestämde sej för att fara till stan direkt, för vi visste ju int hur det skulle se ut dan efter.

Och nu, finns det ingen snö i träden och det är +grader...värkväder med andra ord! Och liite halkigt. Men man får vara glad över julvädret iaf! =D

Hur länge vi blir här, ja till nästa år iaf...fniss
Undrar om vi tar oss in hemma?? Det är ju int precis skottat...

...hm jag undrar om videon funkar...

Ja ja...jag vill iaf önska er alla 

GOTT NYTT ÅR!



Inga kommentarer: