Winston Churchill sa


Winston Churchill sa:
"Det omöjliga tar bara lite längre tid"


torsdag 15 augusti 2013

Ser ju inte mycket ut för världen, men....

...förhoppningsvis ser det bättre ut till våren,
Bolltisteln.

Var till grannen igår afton och fick plantan uppgrävd. Vi delade den i tre delar, en sitter nedanför potatislandet. Som i år inte verkar få några potatisar alls, fast vi fick sättpotatisar köpta från Granngården. Tur att vi int sätter för att ha hela vintern!
Den andra plantan hamnade nedanför stenpartiet och den tredje i skogen, på prov, tveksamt om den överlever där. Ja, nu ska den väl göra det och dö på dom andra ställerna, bara för att jag skrev det!

Det tog så lång tid att ladda upp fotot så jag hann börja måla! Köpte ju lite keramik av Carina i Örviken sist. Så jag sitter och målar påskkycklingar....å så lång tid som det tar att lägga upp foton idag så kommer foton sen, förhoppningsvis innan påsk!

Har varit i skogsplanteringen och "räddat" en planta Blodtopp, som jag oxå satt i planteringen...det som hänger vis sidan om och ser ut som den är på rymmen, fast det kanske den är. Den kanske int alls ville bli flyttad till bättre förhållanden...

Det här är ganska kul. Jag har nämligen inte satt nåra blommor, och iaf inte penséer eller om det nu är violer i den här krukan. Men blommar gör det!

Hade gamla jordgubbslandets plantor i den ifjol, sen fick den stå i garaget över vintern. Och det var meningen att det skulle kastas i komposten i år. Då fär jag se att det kommer två små plantor penséer och två björkskott i krukan!
Ja och nu är den ju så fin att den får kanske leva till nästa år! Jordgubbar lär det ju int komma iaf.

Nä nu ska jag återgå till mina påskkycklingar, en klar , två kvar...åså lite kaffe förståss :D

Byebye!

1 kommentar:

Hontass sa...

Jag vill också ha en bolltistel! Älskar!