Winston Churchill sa


Winston Churchill sa:
"Det omöjliga tar bara lite längre tid"


fredag 18 oktober 2013

Närmar oss slutet...

....på första svängen av renoveringen. Kanske ska kalla det etapp 1.

Nu fattas det bara en spegel på andra sidan. Konstigt vad man vänjer sej. När vi flyttade hit hade vi ingen spegel vid dörren, utan mellan toa och tvättstugedörrn. Men den slängdes och speglar av typ, ja vad tusan kallas det, flera små speglar som man sätter i hop på väggen, hamnade vid ytterdörrn. Och genast fick man till vana att när nån kom kika i spegeln, om man stod i köket,  för att se vem det var. Så nu känner jag mej lite...vilsen?

Halva halva..
Nu är det färdigmålat helt under trappen. Och det som fatas överallt är dörrfoder och golvlister, sen spegeln!

Övervåningen lämnas till i sommar, när vi bor i stugan. Det planeras golvbyte i hall och Emmas rum. 
Men jag kan ju säga att det blev ljust i hallen!

Har nu på morgon nåra dar haft sällskap av en lös hanhund, samma som i fjol. Ridgebacken. Fattar inte att ingen verkar ha uppsikt över den! Tycker rentutav synd om stackarn. OM man har hund ska man se efter den. Vad jag hörde ifjol, var att ägarna släpper ut den när dom far på jobbet. Men det är ett rykte så hur mycket sanning det är i det har jag ingen aning om. Det blev iaf en polisanmälan.
Men jag verkar iaf ha satt mej i respekt hos hunden, den går om den kan omvägar! :D Om han bara visste hur hundkär jag är! Att om han kommer fram och viftar på svansen och vill prata, att jag tar med honom hem! Tur att han int vet det! Särskilt nu när Yuki löper, det skulle inte bli så roliga valpar!

En morgon hade jag faktiskt turen att se tre rådjur som sprang över Ridhusvägen. Och givetvis hade jag ingen kamera med mej! Men jag vet int om jag hade fått dom på bild, hålla i två hundar och ta en bra bild, nä det hade inte gått. Vi har faktiskt en hel del rådjur här uppe i skogarna....antagligen fästingar oxå, då...

Det har varit en hel del värk nu ett tag. Har svårt att sitta vid datorn. Vet inte om det är fibron eller artrosen, eller båda. Men det känns lite som om revbenen har vuxit i hop! Faktiskt. Det gör himla ont att bara sträcka på sej. Kan ju bero på att vi går mot vinter, man liksom stelnar till, all fett stelnar runt revbenen. :D

Vi har haft ett gudomligt bra höstväder! Lite regn och mycket fina höstfärger!
Och plusgrader, till igår, ja det har väl varit nån morgon när det varit kallt tidigare.

Men igår då kom den

årets första snö! Och jag blir lika glad varje gång! Kommit fram till att jag definitivt är en årtidsmänniska. Skulle nog inte trivas i bara värme, även om kroppen skulle det.
I morse var det -6 strålande sol och det låg fortfarande kvar en del snö.

Nä nu ropar kaffetarmen!
Byebye!

Inga kommentarer: