Winston Churchill sa


Winston Churchill sa:
"Det omöjliga tar bara lite längre tid"


torsdag 1 september 2011

Nu händer det saker i byn!

Japp det händer saker!
Vi har fått två skyltar i byn! =D
Det grävs om, vägtrummorna håller på vara dåliga. Men jag tror det är första gängen jag ser DOM här skyltarna i byn!
Vi själva har varit på väg att sätta upp en "rondellskylt" och en "30" skylt i korsningen utanför oss...hehehehe  En del grannar kör som galningar!!
Om det behövs en rondellskylt?? Nja men det skulle vara kul att se vad som händer, det är i af en 3-vägskorsning...5-vägs om man räknar med uppfarterna till fartdårarna.

Hade hoppats att det skulle fortsätta grävas, dikerna behöver grävas ur så regnvattnet rinner dit det ska....NÄR det regnar. Plus att grannens avloppsvatten rinner iväg och inte stannar nedanför oss!! >:(
Så här fint hade Emma och jag det igår när vi satt och tog oss en eftermiddags kopp under pilen. Vi hann med att plocka in Aronia, det blev faktiskt nästan 1 liter på 1 buske!
Plockade även in bönor, dom är LILA...hehehehe.... faktiskt väldigt goda! Så dom är förvällda och infrusna till annat tillfälle.
Vilken härlig luft vi hade i går! Inte så varmt i luften, men solvärmen, så ljuvlig!!

Vi tog en långpromenad ner i byn och ut till vattnet, jo vi har ett träsk bara nåra hundra meter från oss. Där man badade som liten, hemsk botten! Lera!! Men det är vackert och nu har de som bor där gallrat nere vid vattnat så man ser sjön!
Gick och tjuvkikade på min fasters gamla stuga, har nog inte varit ner dit sen jag var liten. Minns att vi åkte båt dit ut på våren och jag var livrädd!! ATT: bli lämnad där, att bli lämnad på andra sidan, att båten skulle välta! =D JO jag var rädd för alla kor oxå....dom tittade ju på mej! =D
Så det var trevligt att gå ner till stugan och se att det fanns inga farligheter där utan underbar natur.
Efteråt var det två törstiga hundar!
Som fick sej ett STORT "glas vatten" regntunnan! Naturligt vatten. =D

Ja nu har dottra åkt tillbaks till Umeå och börjar studierna snart. Fast det är int så länge tills vi ses igen, i slutet av september åker vi hela familjen till Prag!! Håller på längta! Mats har ju redan varit dit genom jobbet, så han får väl bli våran guide! Vi blir bara där en helg, men det ska bli skönt iaf!

Nä nu ska jag göra mej klar för VM-friidrott...mjuka upp lederna och jogga i gång...FNISS... inta rumssoffan med en kopp te till! Och få två tjuriga hundar som glor på mej och vill göra nått annat!

Att dom int fattar att det är "livsviktigt"! HAHAHAHAHA

Byebye!

1 kommentar:

Hjortgården sa...

Visst är det härliga dagar nu :)

Kram Maud