Winston Churchill sa


Winston Churchill sa:
"Det omöjliga tar bara lite längre tid"


måndag 12 juli 2010

Semester

Hallå!
En lite sen rapport...ÄVEN om man har 3G dongel, så funkar det int alltid! Men ibland så funkar det, som nu.
Vi har hunnit med att vara förbi hos min goa kompis i Sthlm, A-K! Har saknat hennes skratt!! =D
Men allt är int enkelt här i världen! Att få tag på henne krävde detektivarbete, hitta.se och hennes bror, som jag ju int alls känner!
Mötet blev ALLDELES för kort och måste göras om snart!! Fast det var OOTROLIGT kul! Hoppas verkligen vi kan träffas snart igen!

Sen drog vi vidare till Strängnäs och gamla grannar från SCHTAAN! Vi stannade där över natten.
Satt ute på deras enorma altan och åt middag! Och pratade minnen och strunt till nästan kl 1 på natten, det var varmt och nästan myggfritt! LJUVLIGT frö en norrlänning med myggfobi!

Solen gick väl ner en så där 10 på kvällen, så det blev så där mörkt som det blir på alla "gör om det hemma typ" ;)
På morgonen drog vi mot Torsby och Värmland. Efter ett tag började det regna så kopiöst!! Att husbilen int vattenplanade, berodde nog på att den väger en del. En ambulans höll däremot på att krocka med oss!

Men vi tog oss både helskinnade och torra till Mats faster.
Och där väntade middag och en överraskning...Mats kusin med familj var där! Det är nästan ett år sen vi sågs på Majorna i Göteborg.
Har varit där i en extra dag, skönt vila kroppen...det börjar lätt att gunga lite när man stannat av, som när man åker båt ungefär...sen blev vi ju uppassade!
Hann vara på en konstutställning! Helt enorma tavlor, får ta det senare när jag lagt in fler bilder...JO jag fotade tavlorna...billigaste var 16.000!!

Sen har jag hunnit vara på LOPPIS!! =D Det blev nåra kökshandukar, Tupperware och en silverring! Hon som hade loppisen var silversmed.

Idag åkte vi iväg mot Norge, efter ett HERRANS åskväder i natt! Det värsta i Värmlands historia sa Mats faster! Slog ner gjorde den åxå...fniss...
Åkte över till Röros och nu står vi Funesdalen i Härjedalen på en regnig camping! Hoppas verkligen det slutar regna!
Imorrn...ja det får den dagen utvisa...mot Östersund troligen..

Nu blir det te och macka!

jo...jag har fulla bagaget med plantor....hehehe

Byebye

Inga kommentarer: