Winston Churchill sa


Winston Churchill sa:
"Det omöjliga tar bara lite längre tid"


lördag 31 juli 2010

Hallå i regnvädret...

I Bureå, på Konsum, där kan man träffa alla! Om man har tur. Träffar man int gamla klasskompisar så träffar man gamla hunduppfödare! =D

Berith och Lelle som vi köpte våran första vovve av, dök plötsligt upp i affärn. Ja dom bor ju int ens i närheten! Hoppas nu bara att dom kommer och hälsar på som dom lovade!

Idag har varit en flängar dag. Varit till stan och hämtat post...och förstört pengar. Det blev en ny tvättmaskin. Upptäckte i veckan att våran gamla här i stugan int tvättade rent längre. OCH det är väldans praktiskt att ha en här i stugan, så det blev en ny, som ska hämtas på måndag.

Sen var vi förbi på Anderssons Present shop och köpte te, kaffe och iste....hehehe tre pkt smaksatt kaffe, spännande!

Egentligen skulle vi till Skråmträsk på sommar caféet, Skråmträsk KVARN och fika, så det blev en omväg förbi stan. Väldigt trevligt fik, två våningar, uteservering och....ja jag vet int om det var hembakat, men gott var det.
Det är trevligt med alla dessa sommarfik som dyker upp. Det svåra är att komma ihåg vars dom är!
Det finns ett i Renbergsvattnet, Bureås hembygdsgård....ja och Båtmuseet med sina berömda räkmackor. JA och Westmans café i Bygdsiljum, men dom har öppet året om, men oj vilket trevligt fik!!

Tänk...vi har haft ett cafe här i byn oxå! Fredriksson´s med gamla skinnsoffor, bakelser och Jukebox! Men det var längesen.

Nä..nu väntar spisen på mej!

Ha en trevlig helg! Nu tittar solen fram....men vi låtsas int om det, för det regnar ändå!

1 kommentar:

Nim sa...

Tänk vad trevligt att fika ute. Är ledig idag och solen lyser...yes. Ska in till stan och skjutsa den nyblivna mamman till lassa för provtagning, då får man ju kanske gosa med bebben, hon är så söt.

Ha en trevlig dag.