Winston Churchill sa


Winston Churchill sa:
"Det omöjliga tar bara lite längre tid"


tisdag 7 juni 2011

Håhåjaja

Man får väl int börja med att klaga på värmen?? ;)
Bara +27 i skuggan, två halvdöda hundar som apsolut inte vill gå ut!

Hade tänkt skriva ett inlägg när vi var i stugan, men det blåste bort!
Nog tyckte vi att det blåste, men vi sa "ja he blås idag" so what! Vi letade reda på ett någolunda vindstilla plats, vi har lite å välja mellan. Satt och njöt av solen och värmen, drack kaffe och såg på hundarna som jagade varann på storbondens lägda. Hoppas att det går att slå gräset.....något ned trampat...

Vi rensade rabatter, satt potatis och grönsaker....jo nog blås det, men...

Det klipptes gräs, lagades tak, takpappen på "lillstugan" hade blåst upp, jo det blås visst...

Jo det klipptes hund oxå, Yuki blev en storlek mindre. Hundhåret jagade vi runt tomten, det blås!!

Tur var att Emma hälsade på oss i helgen. Mats åkte på ett skov, han har Bers..fasen jag kan int stava till det! Han blev iaf jättedålig. Så Emma fick hjälpa till med klippning, spikning och potatissättning plus frösådd. Mats mådde bäst bak gräsklipparen!

När vi skjutsade Emma till busstation på lördag, såg vi HUR det hade blåst!
Det låg en hel del skog på marken. Och vi fick veta att en del hade varit utan ström i stan!

Vi tycket mest att det blåste för jävligt! Men där hade vi fel, det hade både stormat och varit tromber!

På måndag åkte vi hem till stan iaf. Och allt stod kvar! Grannen hade fått en ruta på inglasningen på altan krossad. Så nu har dom glas fulla gräsmattan!
Det blev en vilodag, Nationaldagen, Mats låg i solen och värmde ryggen, så innan kvällen gick han som en människa, nästan. Och att äta middag ute på altan känns lyxigt och somrigt!

Vad jag glömt är att ta några kort!! 5 dagars ledighet och inget fotande!! Jodå det fanns att fota, allt hade int blåst bort, utom minnet!!!

Nu ska här bytas till shorts och linne, fixa en tallrik fil och sätta mej ute på altan och äta en sen lunch! Har iaf hunnit torka rumsfönstren och byta gardiner, pratat med Anne i en halvtimme nästan, så lite har jag iaf fått gjort! =D
Och på torsdag blir det fik på Lilla Marie men Anne och Ann-Britt, TREVLIGT!!! Vi syns!

HUNGRIG!!!!!
Bye bye!

1 kommentar:

japp sa...

Ååå, "Lilla Marie".. de var såå fullsmockat me folk där sist vi var in, så vi vände i dörren.. kö ända ut i lillfarstun..trist, jag som sett såå fram emot deras fika igen.

Japp, nu kom värmen, å vi får inte klaga, men vi e tydligen aldrig helt nöjda..=)) att de ska vara så =)

Härligt å fått voffsarna klippta, nu blir de ju skönt för dom å vara ute utan all päls som värmer så..stackars dom i denna hettan.

Snart är jag klar me slipningen, imorrn väntas jag slipa den sista stolen, guu, så länge de tagit, men jag har ju inte haft varken tid eller lust me de riktigt.. har haft massor annat å göra.

Inte kul me tromberna å orkanerna som vi haft.. vi har klarat oss.. men gräsmattan var full i grannens björkris.. de fick min klippare smaka på..=)) hehehe.

Nu ska jag tralla vidare, ha de bra, kram på er.. Helén.