Winston Churchill sa


Winston Churchill sa:
"Det omöjliga tar bara lite längre tid"


måndag 28 juni 2010

Alltså....

...kameran DEN ska alltid hänga i ett snöre runt halsen!
Vi var till svärfars på middag i stugan igår, i snålblåsten.

Och där var hela gänget, med husdjur och allt. Svägerskan var där med alla "pappisar" och svågern var där med katterna...och vi hade Kiba...OCH vi visste inte att hon börjat löpa!!!

Och genast fick hon en kavaljer, Yatzie en pappishane, som enligt Marianne bara har brudar på hjärnan! =D Kiba försökte gå så svår väg som möjligt för att han skulle tröttna, men icke. Han såg överlycklig ut!
Kiba är ju mycket större, så han hängde i bakbenen...försökte med våld hålla fast henne. Till slut fick hon gå in i stugan och vila, och hälsa på katterna en stund.
Yatzie försökte verkligen ställa in sej så jag skulle släppa ut henne igen och när int det gick försökte han men Mats!
Undra hur dom valparna skulle ha sett ut!! Nu är ju Kiba int i höglöpen så den risken fanns ju int, men bara tanken! En krullig pappis eller en terrier med pappisöron????

___*___

Ja, nu är jag själv i stugan en vecka, sen får Mats semester. Kring den 10:de drar vi ut med en lånad husbil till Stockholm och senare Värmland.....blir spännande...jag bävar lite för resan, att sitta så länge och sova i en säng man inte är van vid. Men det blir ju bara en vecka.

___*___

Robert ringde i morse, han har varit på VC. Har hostat i ja säkert 4 veckor. Så han fick göra en spirometri, och det blir återbesök på torsdag. Och säkert nya astmamediciner. Tycker dom kunde ha tagit fler prover redan idag, för att kolla om han har nån annan infektion och kunnat få medicin direkt för det. Nu är han hyperstressad...åker till Öland och dans på fredag.

Nää man ska aldrig tro att dom gör som man vill på VC, bara det inte blir nå strull, så han int kommer sej iväg!

Nu ska jag inta ryggläge...
Vi hörs!

1 kommentar:

japp sa...

Halloj.. så ni har varit i stugan ni.. å lille Yatzi hade de kämpigt me din Kiba.. stackare.. får inte göra som han vill, då man är sååå sugen juh..=)
Tur de fanns utrymme å låta honom gå undan på, sånt kan ju tära på krafter för de små 4benta =)
Han är allt fin lille Yatzie, men sicken blandning de hade blivit..säkert fin för den delen.

Annars då? Har helgen varit kanon förutom blåsten?
NOg blåste det endel inne på campingen me, men jag vet inte, det var nog mest ganska sent, hörde att endel klagat på den, husvagnar som hade skakat lite =)
Jag gör gärna om Ske-å vistelsen.. de var kanon, tyckte vi alla.
Tyvärr hann vi ju inte förbi alla pappizar å Marianne mfl, som vi lovat. Å nångång kanske man får en glimt av dej me..=) Ha de så gott..kram på dej. Helén.