Winston Churchill sa


Winston Churchill sa:
"Det omöjliga tar bara lite längre tid"


onsdag 2 juni 2010

Frustrerad!!!!

Hittade ingen bild med en BIL på!!! Det är den jag är skogstokig på!!!
Den verkar ha gett upp helt, allt verkar gå sönder!

Den har ju int velat starta som den ska ett tag nu, men i helgen trodde vi att det var kört! Jag vart så arg att jag stod och sparkade på eländet!
Om det hjälpte...int fasen heller!

Mats ringde igår och började berätta vad det troligen skulle gå på....ÄR DET NÅN HÄR SOM HAR EN SEDELPRESS TILL ÖVERS??????

Ångrade att jag int sparkade hårdare!!
Vad som retar mej mest är, att nu när dagens bilar är SÅ fantastiska, med all dataelektronik...VARFÖR finns det int ett inlagt program som självlagar bilen?! I datorn gör den ju det till en viss del....ibland om man har tur...
Men iaf att man fick upp nått som sa: att nu jäklar he du dej till verkstan, för om ex antal mil då jäklar!" Ja...det står väl på ett annat språk, iaf i vårt elände. ASCHTUNG!!!!

Det är alldeles för mycket data i bilarna nu för tiden. På nån ny modell av känt märke, behöver man visst int sköta ljuset längre...vad händer när det pajar då?? Är det ficklampa som gäller i det norrländska höstmörkret???

Nää...det är som när vi köpte ny tvättmaskin sist. Dom ville aaaapselut att vi skulle köpa en som man fyllde på ALLT tvättmedel i maskinen på en gång, så skulle den känna av hur mycket den behövde. Jo kanske det, men jag såg framför mej hur jag öppnade dörren till tvättstugan och möttes av en vägg av skum!! Nä oh då int skulle den gå sönder int. Det blev ingen sån, utan en som "bara" tar in det vatten den behöver, lite tvätt lite vatten!

Det är fruktansvärt bekvämt och man blir bortskämd, med alla finesser på bilarna. Enkelt bara trycka på en knapp så startar den, ljus som sköter sej själv, parkeringshjälp, antisladd...ja det går att räkna upp HUR mycket som helst!
Men...när nått går sönder...DÅ önskar man att man hade haft en T-Ford, med vev där framme!

Måste nog fixa kaffe...och ta en chokladbit, för att lugna ner mej...
Ha det!

1 kommentar:

japp sa...

Tjeeena.. håller me dej, alla dessa tekniska finesser ibilarna.. å inte vill man se sedlarna singla iväg då nåt går sönder heller..
Nee, en gammal hederlig volvo 240 eller så.. en riktig norrländsk traktor..hehe.

Nee, björnar.. huuga, de vill vi ju inte träffa på. Hoppas de är väck tills vi kommer till campingen då..midsommar alltså.
Nepp, här vare egentligen dags å klippa gräset, premiären, MEN.. det vräker ju ner.. regn-h-veteeee.. hur ska jag hinna.. det är ju både bal å studentfestligheter här till veckan..usch.

Önskar dej en finfin Torsdag..kram på dej. Helén.