Winston Churchill sa


Winston Churchill sa:
"Det omöjliga tar bara lite längre tid"


torsdag 31 mars 2011

Tapet och golv

Som det ser ut iaf, för tillfället.
Tänk...att äntligen bli av med den NU mer moderna medaljong tapeten! Jo det satt en sån när vi flyttade in -78, grön.
Och nu är den ju modern igen, men nix! Det ska upp nått nytt!

Saken är väl den att vi aldrig har följt modet! Och kommer nog aldrig att göra det heller. Vi har köpt det vi har tyckt har varit snyggt och som vi har varit överens om.
Aldrig köpt nått som vi båda int har gillat.

Så det blir väl till våren....maj-juni nångång som det händer. Emma måste ha gjort sin praktik klart och åkt tillbaks till Umeå igen. För vi behöver hennes rum att stuva in möbler i.

Ja Emma ja....=D Hon har bokat en resa till Sydkorea! Åker efter skolan slutat, och blir borta i två veckor. Hoppas bara att Japan får koll på kärnkraftverken till dess, så man inte behöver vara orolig.....are! Men det ska bli spännande och jag tycker hon gör helt rätt att åka.

Själv då...nä inget resande i år, måste få fason på Yuki innan vi kan dra i väg nånstans. Mats han drar iväg till Prag nästa vecka, i arbetet.


Nä nu klarar jag int av att sitta längre, febern vill inte ge sej!

Ha en bra dag!
Bye!

1 kommentar:

Pockethexan sa...

Tack för dina värmande ord, det känns faktiskt bättre när någon säger uppmuntrande ord och att det kommer att bli bra när man är osäker på om man ska göra det eller inte.

Vad kul att hon fick ge ut en bok av sin text, det är just det som är min dröm att det ska bli en (helst 3 st) bok av mina texter.

Kramis från Pockethexan själv som kommer att gå på kursen!