Winston Churchill sa


Winston Churchill sa:
"Det omöjliga tar bara lite längre tid"


tisdag 26 april 2011

Det händer grejer....

...medans man är borta!
Det kommer grönsaker upp ur jorden! Och snart blommar tulpaner och påskliljor!
Libbstickan tittar fram.

Ja det har gått fort i helgen! Det var snö på baksidan när vi for till stugan på skärtorsdag, det är det inte nu...hm varken skärtorsdag eller snö. Och mycket annat har hänt.

Yuki blev ju sjuk på torsdagen, så vi fick fara akut till veterinärn. Har aldrig hört en hund låta på det viset för. Bara ligga och sova och plötsligt rusa upp och nästan skrika. Hon drog ihop magen, det såg nästan ut som hon skulle få kramper. Första tanken var att hon svalt nått som fastnat, så därför ringde vi till veterinären.
Men som tur var så var det "bara" öronen. Plus en halv hund som växte där! Man ska ju plocka öronen på den här rasen OCH vi har gjort det tidigare. Men sista gången blev hon skogstokig, så vi bestämde oss för att gå varsamt fram och träna henne. Men hon hade säkert öroninflammation redan då.

Så nu har hon så fina öron, nästan inget hår alls i dom, bara ett helt gäng längst in mot trumhinnan! Är int det här nått som man ska kunna avla bort!?

Ja sen ja....åkte ju jag på den här magsjukan som går här i stan, bakterien som inte finns, men som känns. Så jag har mest legat sen söndag, ja det är ju int så många dagar än. Hörde av grannen som oxå åkt dit, att den kommer och går den här magsjukan och det hörs ju int så lovande. :(

Och det stämmer nog, mådde bra, ja bra och bra, i morse, men mår sämre nu. Och jag väntar bara att Mats eller Emma ska komma hem och må dåligt!

Men vars sjutton kommer den där bakterien i från...Östersund, jo men hur har den tagit sej hit? Och vars håller den till? Den verkar ju int vara i vattnet, dom har ju int hittat nått i proverna som tagits, så vars tusan håller den till????
Smältvattnet? Våra vattenledningar? Eller har smittan gått från person till person??

Ja det blir iaf ingen målning på torsdag, har längtat, men vi är fler i målargänget som är krassliga. Så vi får fara till hösten. Bara vi nu hinner bli friska!

Nu ska jag inta ryggläge och vila magen...

Byebye!

1 kommentar:

japp sa...

Heeij.. tack för dina goa ord.
Usch för er bacill som härjar runt å däckar er alla...trist!
Hoppas ni kryar på er snart.

Jodå, snön har väl börjat sina överallt.. nån liten fläck bakom husen kan man skymta än, men inte mycket. Idag har det då varit såå ljuvligt ute, kallt då det blåst, men i läan är det kanon..har suttit på altanen emellan varven å bara njutit.
Nu jobbas det, å det är helt OK...

Krya på er nu.. hoppas voffsen är piggelin nu.. trist då man måste hos veterinären. Kram på dej. Helén.