ca 26 Tid: 20 min +10 i ugnen Ugn:175
100 g vitchoklad
125 g smör
2 dl socker
2 ägg
5 dl vetemjöl
2 dl kokosflingor
1 tsk vaniljsocker
1 tsk bakpulver
SPRITS:
50 g vitchoklad
* Sätt ugnen på 175 grader. Grovhacka chokladen. Vispa smör och socker luftigt med ELVISP. Rör i äggen.
*Blanda mjöl, kokos, vaniljsocker och bakpulver. Rör ihop så att allt blandas. Rör i chokladen.
*Forma till 26 bollar och lägg på bakplåtsklädd plåt. Tryck till så de blir ganska platta.
*Grädda mitt i ugnen 10-12 min tills de fått lite färg. Låt svalna.
*Smält 50 g choklad och ringla över kakorna, med en gaffel eller sked. Låt stelna.
Alla mjölkprodukter + chokladen går att byta ut mot laktosfritt.
Supergoda!!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar