Winston Churchill sa


Winston Churchill sa:
"Det omöjliga tar bara lite längre tid"


måndag 8 oktober 2012

Vojne vojne...

FY vad jag är less på regnet!!!
Än har inga lökar blivit satta, här hemma. Och dom i stugan, ja dom har väl flutit upp och ligger i diket hos grannen!

Har ingen aning om hur mycket regn det har kommit, men läste i Norran, våran tidning, att vägar och broar har flutit bort.

Här har det "bara" blivit en del vattenskador på huset! Mats var upp på vinden och kollade igår. För fläcken i taket i Emmas gamla rum blir bara större och större.
Och vad hittade han? JO...murkna takstolar, håll i takplåten och dåligt satta snörasskydd!
Vattnet kommer troligen från grannen, int våra nya grannar utan våra förra. När snörasskydden sattes dit var den som satte dit dom inte speciellt noga! >:(
OCH jag vet att det int var dom som bodde där, för han är så jäkla höjdrädd att han hade ALDRIG gått upp på taket. Så vem som satt dit rasskydden, har vi ingen aning om....
Men nått måste göras, för det kommer nya grannar lite längre bort och där är visst plåten trasig. Blir ju väldigt roligt att flytta in och börja med att kanske laga taket!

Ja ja vatten har det kommit så det räcker nu!

Vet int riktigt när jag ställde den på altanen, men jag tror det var i samband med trädklippningen. Det är snart full och det är av vattnet som regnat förra veckan! Inget bra regnmätning, men än då. Undrar var jag ska hälla ut det? Backen är ju så blöt att den tar väl int upp mer vatten! Kanske toan inne....

Lönnen kämpar med att hålla kvar löven, nästan alla träd runt om är lövlösa.
Hade rentutav svårt att somna i natt pga regnet. Går väl bra om det regnar hela tiden, men när det kommer häftiga skurar, ja då vaknar man varje gång det "skråppar" på fönstret!

Vi har varit halvt hundlediga i helgen. Yuki har varit på träningsläger, hos Emma och lärt sej en del konster =D 
Så vi hann både tvätta och frisera Kiba. 
Och Kiba vill verkligen INTE gå ut i det här vädret!! =D Så det blev snabba promenader, runt kvarteret!

Sen så har vi haft dansfrämmen i helgen och vi fick vara hemma! Jenny från Bollnästrakten var på besök. Så Robert och hon gjorde Folkets Park osäkert ;)

Nää nu verkar tvättmaskin färdig, bäst ta hand om tvätten då...
Byebye!

Inga kommentarer: