Winston Churchill sa


Winston Churchill sa:
"Det omöjliga tar bara lite längre tid"


måndag 18 maj 2009

Sliter mitt hår och....

...hotar med att käka eländes dator till frukost!!! Börjar så smått minnas VARFÖR jag sa: ALDRIG en dator, över min........
Har suttit i över 45 minuter idag, bara för att få hem mail, försöka öppna dom, för att upptäcka att det går int att ens stänga ner sidan, för att sen förlora musen.......för att sen int ens kunna stänga ner alla webbsidor, för att stänga datorn......vilket visade sej int heller gå, det gick int att stänga eländet!!!

Jag minns att när vi skaffade dator och "de stog och "förundrades" över en bild som s a k t a laddades ner på bildskärmen, tänkte: att ska det gå så HÄR sakta går det lika fort att slå upp det i ett uppslagsverk! OCH jag börjar tro att jag hade rätt....eller så är det bara att avpollitera eländet! Dom hämtar grovsoporna snart!

Men......vi har iaf haft tur med vädret! Så jag bryggde kaffe, fixade fika och gick ut och tjurade i solen.......så nu har jag bränt mej av solen.

hm......tror jag slutar medans jag förhoppningsvis kan skicka iväg det här. Om jag har tur så återkommer jag, med rapport från Pite-resan på onsdag.
Natti natti

1 kommentar:

japp sa...

jahapp, då var de Pite resa igen då.. hoppa ni får se vårt finväder då.. men nu ser de ju lite molnigt ut, är de ert väder som är på g hitåt..hehehehe.
Nee, skämt åsido.
Jopp, de var nog din svägerska jag såg då, för hon som Maria pratade me hade visst haft tibbar förut..verkade de som.Ok..

Så trist me datorn, elände då de tjorvar.. usch, hoppas min håller ett tag till nu iaf, vill inte bråka mer me den.
Nepp, nu ska jag skura golvet, sen käk.. ha de gött..kram på dej, å trevlig piteresa då.. bye helan.