Så här kommer en till!
4 port Tid 20 min
4 kycklingsfiléer
1 msk smör
1 tsk salt
2 krm peppar
SÅS:
250 g svamp, skivad
2 msk vetemjöl
3 dl mjölk
1 dl grädde
½ tsk salt
2 krm peppar
ris
kokt broccoli
*Dela filéerna på mitten. Skär varje del i mitten och bred ut som en fjäril.
Genomstek kycklingen i smör, ca 4 min på varje sida. Salta och peppra. Skölj ur pannan och spara skyn (till såsen)
*Stek svampen i smör. Pudra över mjöl och blanda. Tillsätt mjölk och grädde. Sjud såsen i ca 3 min under omrörning. Häll i skyn och smaka av med salt och peppar.
Servera kycklingen med svampsåsen, ris och broccoli.
Enkelt och gott!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar