Winston Churchill sa


Winston Churchill sa:
"Det omöjliga tar bara lite längre tid"


måndag 15 augusti 2011

Härlig helg!

Det tog ett tag, men tillslut lyckades jag få ett foto på svägerskan och hennes dotter! Dom sprang mest omkring och jagade "fotomodeller"!

Vi var bjudna till svärfars stuga på mat. Och ALLA skulle komma, vilket ju är stört omöjligt. Men alla utom fem kom, så man får väl säga att det var bra. Och övriga hade giltiga orsaker.
Det grillades hamburgare, parisare och korv. Och proppmätta blev vi. Farmor hade lite besvär med att få alla att rymmas på deras lilla altan, tur att inte alla kom. Så genast diskuterade bröderna om en utbyggnad....undra bara HUR man ska ta sej runt den då??? Det stupar som ner i träsket utanför!
Att få alla att se åt samma håll, samtidigt är int det lättaste. Jag fick skrika till, så dom slutade tugga och tittade upp!
Erika försöker få Pappisarna och Yuki att stå still så det gick att få dom på bild!
Yuki var helglad med fyra nya kompisar, men ingen var på humör att leka... Men det gjorde inte Yuki nått, det sköte hon själv. Ner i träsket, sen rulla runt som ett tok i värsta barrhögen! Hon såg mer ut som ett träskmonster!
Kiba, ja hon hade vi kopplad, men hon hade en trogen kille, Sasuke, som höll koll på henne! Och gjorde ALLT för att ta sej till "sin tjej" HAHAHAHA
bara tanken på hur valparna skulle se ut!

Trevligt var det att träffas, alla dom som kom iaf. Vi gjorde ett försök att bjuda hit Ralph och Marianne till helgen, söndag....men blir dom morfars innan dess, så går dom väl int att prata med! =D

Nää nu ska jag försöka ta mej ut i solen, trots blåsten, har MYCKET värk idag, så vi får se....
Kaffe ska jag iaf ha!
Byebye!

Inga kommentarer: