Winston Churchill sa


Winston Churchill sa:
"Det omöjliga tar bara lite längre tid"


fredag 29 februari 2008

"Dimman låg tät över.........."

Ja han kan int ha haft det lätt den där kungen, Karl den 1234567 eller vad han hette, han som hamnade i dimman i Lützen. Jag känner starkt med honom, fast den dimman luktade nog int stekt kött!! =D
Kan bara bekräfta att vår nya fläkt, visserligen är mer lätt städad, men inte alls drar in lika mycke os! Vilket dimman i köket bevisar.........för det kan väl inte bero på att jag glömt tvätta glasögonen igen?! Hm.....ja dom är skitiga.....men det ÄR dimmigt i köket!

Vet iaf vad jag måste göra i morrn, ta fläkten, det får bli efter skidskyttet!
Dom ringde just från Ljuspunkten, lampan som vi ville ha, har kommit in. Så vi får väl fara ner och se på den om den blir lagom stor. Den har tre vita lampkupor, int så stora, plus att man kan sätta stearin ljus, eller värmeljus runt om.


Dessutom har vi vunnit! Vi brukar ALDRIG vinna, aldrig mer än 75:- på Lotto. Men före jul hade Konsum en drive, köp 6st Kavli produkter och vinn en Smörgåsgrill....och ta metusan! Vi vann en! =D Ännu en grej som ska få plats i skåpet.*ASG* Men jag hoppas att vi kommer att använda den. Man kanske kan göra egna varma smörgåsar typ dom på Glädje Källan......kanske öppna "Mackeria" bli rik och flytta till Söderhavet....fniss...

Vi ska visst få oväder i helgen, lovade dom på vädret...mera snö. Har redan börjat snöa faktiskt.

Ikväll blir det till att se "Så ska det låta" istället för "Let´s dance"......tills Stargate Atlantis börjar på 6:an, det får man int missa.

Suck....måste nog gå ner och se om jag hittar åt spisen i dimman, annars blir det ingen mat här i huset!

Ha en trevlig fredagskväll!

Inga kommentarer: