Winston Churchill sa


Winston Churchill sa:
"Det omöjliga tar bara lite längre tid"


torsdag 22 april 2010

Jag har sett dom!


Ja, jag menar int Kiba, hon ser jag varje dag! Lade in dom för att visa hur hon ser ut.

Nä vad jag menar är: DOM med otrolig överlevnadskraft!
Jag blir lika glad och fascinerad varje vår över hur det kan växa i blomrabatterna, fast det är snö?!
Jo det kommer både i rabatten på norrsidan och på södersidan. Och där på södersidan ligger det ju ca halvmetern snö framför! Men ändå, så ser jag pionerna! De är uppe ca 4 cm!!
På framsidan, som är norrsidan kommer det oxå nått....vad är frågan om det ÄR det jag tror, så fick jag int bort allt förra hösten! =D Men roligt är det!
Såna här såg jag när jag for hem med bussen idag. Man blir glad! Det finns hopp om....ogräsrensning även i år!

Varit ner på fibro-hantverk, vi blev tre tappra som kom. Resten hade förtagit sej igår på IKEA-resan som fibro ordnat. Skulle aldrig orka även om jag skulle vilja. Men fara med bussen före 7 och inte vara hemma förrän sent på afton, det orkar int min rygg. Blir jag slut vill jag ju hem, int vänta på en massa tokstollar som har ohandlat klart!! Det får bli en resa till sommarn med dotra.

Så efter vi varit duktiga och suttit där en stund, gick vi, M.Broman och jag fikade på KANEL och pratade bort en halv timme till! Sen förstörde jag pengar igen...irrade runt på Clas Ohlsons, dom har ju byggt om så man hittar ju ingenting! Tillslut hittade jag dvd-skivor och stekspade, det är ju tur att man kan hitta nästan allt där! =D Dax att dom börjar sälja mjölk oxå!

Tror jag har tjällossning i kroppen! När det blev det där aprilvädret här om dan...DÅ drog min värk igång å det grymmaste! Och då minns man ju att det brukar vara så varje vår! Det värker som...(STORA ORD) >@ känns som benet är blottlagt, och det svider och bränner I BENPIPORNA!!!
MOTORSÅG!!! tack....
Men man blir väldans glad åt solen och blommorna =D

Ha det!

1 kommentar:

Sara och Freya sa...

Hallå!
Ja precis, det är bäst att börja lära hon direkt :) Blir ju att fara på en utställning i augusti tror jag det var, så det är bäst att hon kan stå och gå ordentligt i koppel då :)

Fin hund du har :)
Ha det bra!
Kram