Winston Churchill sa


Winston Churchill sa:
"Det omöjliga tar bara lite längre tid"


tisdag 23 november 2010

Dag före dag....

före tillökning!
Spännande spännande!
Och det blir en till som inte riktigt vill fastna på bild! Antingen är dom inte still eller så blir det bara svart! Kiba skäller på mej för att jag stannade och tog kort på henne! =D
Ja här blev det vinter. Det ser ut som om det är mer snö än vad det är! Men det är vackert!
Just nu idag snöar det....tycket precis att dom sa att HÄR uppe skulle det vara kallt och klart?! Fast...det är int alltid dom har rätt, eller koll.
I södra Sverige där är det visst busväder...OCH jag är lite oroliga att valpköpet blir försenat eller nått sånt! Tänk om planet inte kan landa på Arlanda eller inte starta därifrån på afton!!!!!

Namnet har blivit byt på valpen. Vi hittade ett namn som kommer att passa henne bättre, lite svårt att säga men det ska nog gå. Hon kommer att heta YUKI och är givetvis japanska, betyder SNÖ bland annat.

Idag har det varit promenaddag. Blev en kort promenad för mej. Har värk i h. knä är orolig att det kan vara menisken igen som spökar. Sen är det ju mer värkigt nu, när det hoppar och far mellan klart och snö! Det var längesen det var så värkigt! Ja....en del tror jag beror på valpköpet och allt om kring. Det blev så mycket att ta in och ordna med. Och sånt brukar ju komma i efterhand!

Har finfrämmande just nu...=D min son! Inte ofta man ser till honom nu mer, men han är då lik sej! =D

Ja....det var nog inge mer, brukar nästan alltid komma på nått just när jag skickat iväg inlägget!

Byebye....det kommer kort senare ;-D

1 kommentar:

Anonym sa...

Lycka till med Bebben idag nu då!Hoppas inte ovädret förhalar hemkomsten!
Ska bli spännande att få höra hur det går! /Grannen...några hus bort