Winston Churchill sa


Winston Churchill sa:
"Det omöjliga tar bara lite längre tid"


torsdag 4 november 2010

Snart helg!

Japp i morrn är det fredag!
Men just nu...är jag alldeles ensam, ingen mer än jag är hemma! Ja...Kiba förståss! Mats och Emma är i Umeå och Robert ja han har hamnat i Piteå! ;-)

Men i morrn är det fullt hus igen, första gången på länge. Emma kommer hem för hon börjar praktik på måndag. Robert kommer väl hem som snabbast, det var visst nån dans nånstans sen. Och Mats han kommer i kväll.

Sen så ska vi fira Emma i helgen, fyllde egentligen förra helgen men då kom hon inte hem, så det får bli i morrn, tårta och paket!

I tisdags var promenadgänget och åt lunch på stan. Vi gick på nått som heter Los Pepes...ÅH vilken god mat! Han som rår om restaurangen ägde Vegas förut, men sålde och köpte M/S Norway, så det blev Los Pepes. Vegas finns kvar med ny ägare.
Men som sagt maten....har alltid gillat maten dom hade på Vegas och han håller samma stil här! Lite mexikanskt stuk. Dit går jag fler gånger även om det ligger en bit utanför själva centrum, mitt emot bibblan.

Idag har det varit hantverk, tre tappra själar! Fast vi fick fin främmen av en tant som brukar vara med oss, men varit lite krasslig. Hon är nästan både döv och blind, men tog sej gåendes ner till oss! Hon berättade att hon varit ute på villovägar innan hon hittat rätt!! Hoppas verkligen hon hittade hem!
Vi har börjat tillverka julkulor i frigolit som vi klär med tyg, blir himla fint. Men sliter på händer och fingrar.

Ja...hade nog int så mycke att skriva om. Måste komma ihåg ringa och beställa bord på Nordanå, julbord!

...nä jag tror jag vilar ett tag innan middan..
Byebye!

Inga kommentarer: