Winston Churchill sa


Winston Churchill sa:
"Det omöjliga tar bara lite längre tid"


söndag 13 februari 2011

Söndags nöje

Fotografering, snöskottning och hundtvätt!
Fast det är härligt när man ser att solen börjar vara uppe länge! Klockan är nu, snart 16.00 och det är ljust än! Det är väl ett vårtecken!
Mats har varit upp på taket och skottat ner "lite" snö....kan ju säga att altan är nu mer FULL i snö! Och att ta fram en stol och sitta i solen, ja...DET lär dröja OM det nu inte börjat tok tina! Men det var ett måste, för OM det börjar tina kommer ju allt ner och man vet int när. Och att ha hundarna där bak blir livsfarligt. Problemet nu är att dom tar sej ÖVERALLT, till grannar och upp i skogen om dom kommer på det!
Men så är det att bo i Norrland, man vet int hur det blir....
Två nytvättade uppborstade vovvar, som efter mycket övertalning satt still! Har massor med kort där dom tittar allt annat än rakt fram!=D
Det är så här mina blommor strycker med! Det ligger en hund i rabatten!

Idag har vi även varit ute och biltränat Yuki. Ingen höjdare om du frågar henne. Men vi klarade oss till farfars och hem utan att hon spydde iaf. Nästan varje kväll har Mats varit i garaget och bilen med henne för att hon ska vänja sej först och främst med bilen. Funkar int det här måste vi nog fixa lugnande åt henne!

Nä nu ska jag se skidskytte, blandat med ishockey.

Byebye!

Inga kommentarer: