Winston Churchill sa


Winston Churchill sa:
"Det omöjliga tar bara lite längre tid"


fredag 14 mars 2008

För gammal för fest????????

Hallå!
Vilken dag det var igår, jag är slut än! Det började med hantverksgruppen, där vi målade keramik......i 2½ timme. Vi hade bokat Carina från Dockateljen i Örviken. Hon hade med sej ALLDELES för mycke att välja mellan, visserligen bara små figurer, men ändå! Och det var så roligt för alla målade, även de som påstod sej int ens kunna måla i målarbok! =D Jag målade en liten nallebjörn och vill apsolut måla flernär vi ska till Örviken och måla! Sen målade jag en pippifågel med kruka på huvudet. Men sen..........puh....när jag kom hem kunde jag int stanna av, var så uppstressad att jag int kunde sitta still och äta lunch! Kom på mej med att syssla med allt annat än att äta! Det blev till att gå och lägga sej en stund och bara blunda och hoppas att man var nog pigga för kvällens bravader!

Vi, promenadgruppen skulle ju ha middag på kvällen. Snacka om dålig planering! Fast maten var supergod, betällt från "Tyska Kocken", han kom med allt, porslin, glas och bestick. Vi hade beställt grillspett; filé och kyckling med potatisgratäng, sallad, majskolvar, stekta hela tomater, massor med såser och bröd. Gott gottigott gott!
Synd bara att jag var så slut! Efter vi ätit satt jag bara och hoppades på att dom skulle säga "Hejdå" Oj vad jag ville att dom skulle fara hem!! Får man vara så hemsk?!?
Men vi hade trevligt, det ordnades tävlingar med priser, från Nivea. Och "alla" var glada och en del var VÄLDIGT glada........AHAHAHAHAHAHHAHAHAHA......en del hördes ÖVER alla, önskar att jag haft en bandspelare med mej! ;-D

Ja ja.......har iaf inte gjort så mycke idag, bara suttit och tittat på mina alster från keramikmålningen *fniss* tro det var den största behållningen från igår. Skulle kunna göra det flera gånger i veckan! Men vi ska ju snart till Örviken och måla.
Nää nu ska jag ställa mej vid spisen!

Ha en trevlig fredagskväll!

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej Kerstin!
Jag förstår att du är trött efter gårdagen.För det var jag också,fast jag bara målade en liten kyckling.Men roligt var det.föresten så är du inte för gammal för fest,du är bara otränad.Festa mera.hehe
Säger en som aldrig festar.
Kram Anne