Winston Churchill sa


Winston Churchill sa:
"Det omöjliga tar bara lite längre tid"


måndag 17 mars 2008

Vann rätt låt????

Ja vann rätt låt i år? Det kan man fråga sej. Om man läser en del insändare så gick det ju int rätt till med röstningen, igen, det börjar liksom höra till. Och dom drabbade är visst Carola (igen) och Andreas. Ja jag har ingen aning, jag röstar aldrig så jag vet int om man kom fram eller int. Och hade jag röstat så hade jag INTE röstat på dom iaf!

Men jag hade flera vinnare och Charlotte Perreli var en av dom. Sen hade det int gjort ont om nån av: Linda, Sibel, Sanna eller Rongedahl hade vunnit heller. Bara inte Christer Sjögren!!!!

Så nu är det bara att vänta till dé Grande Finale för att se hur långt ner vi hamnar. För vinner vi????? Mja.......

Men i år hade dom iaf inte röstat fram en låt som lätt som vinnaren från i fjol. Alltså den Serbiska låten. Nästan alltid har den svenska låten som vi ska skicka låtit som fjolårets vinnare! Har en ballad vunnit, ja då har vi skickat en ballad, och när Finland vann med en hårdrocklåt, ja då måste ju vi skicka en rocklåt året efter! Ja rock och rock, men det närmaste vi kunde komma, The Ark.........
Efter Vitryssland vann skickades det bara in konstiga låtar, med trummor och folk med ovanliga scenkläder. Länderna har en förkärlek att likna varann. Både musikmässigt och klädmässigt. Det är sällan nu mer att nått land skiljer sej från mängden, som typ Israel gjorde när dom vann, för typ.........hundra år sen?


Sen har vi väl ingen chans att vinna, pga att länderna röstar som dom gör, på grannen och int på den låt som är bäst! Vet inte, men har vi tröströstat på Finlands Emanominen???? Eller hur det stavas.....Skulle iofs inte förvåna mej.

Nu till nått annat. Nu har skidsäsongen tagit slut........så vad ska man titta på i tv då?????? Det snöar ju som bara den just nu, så jag tycker dom kan fortsätta nån månad till med skidorna! För längdskidor var det avslutning i Italien, med en liiten cup, där ingen av svenskarna gjorde så bra i från sej.
Skidskyttet avslutades i Holmenkollen och där gick det väl int nå bättre, så det kanske är dags för "lov" för dom aktiva. Dom drar ju igång igen före sommarn.


Nää nu får jag nog ut och skotta snö!
Ha det!

Inga kommentarer: