Winston Churchill sa


Winston Churchill sa:
"Det omöjliga tar bara lite längre tid"


måndag 31 mars 2008

DATORER!!!!! >:(

Finns det nått som kan reta gallfeber på en , som datorer!!! Igår gav TVÅ stycken upp, la sej på rygg och ville inte göra som vi ville!!
Allt gick så bra, Mats "städade" våran dator, för att få mera plats och så att den skulle börja jobba fortare, vilket den gör idag. Men när han skulle ta sej an servern då............ville den int starta nå mer. Som tur är så finns det en backup-disk i den, så det var ju bara att sätta in den i Emmas dator......och den började göra det tills...PING...DÅ KRASCHADE den OXÅ!!!!! JÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄVLA DATORER jag säger bara det!!! >:(


Jag tycker riktigt synd om Mats som skulle bråka med det där under helgen. Men ingen av oss andra är nåra riktiga datagenier. DOM ska BARA funka och där med basta!!

Så nu får vi hålla tummarna att det som finns på backup-disken finns kvar och att inget har gått förlorat...som foton, brev, alla matrecept....och Emma som har så mycke från både Rom och Japan!!! Fast det hade hon visst en cd på, men hon har ju mycke annat som hon vill ha kvar. Så nu får vi hoppas att min dator håller ihop......ta i trä!
Byebye :´(

Inga kommentarer: