Winston Churchill sa


Winston Churchill sa:
"Det omöjliga tar bara lite längre tid"


onsdag 26 mars 2008

Vårtecken!

Hej!
Tänkte vissa ett riktigt vårfoto! Det är bara det att dom här svanarna har ÖVERVINTRAT i Bureälven! Vilka tok, när man kan flyga söder ut till värmen. För här har det plötsligt blivit vinter. Vi har haft ner till -20 grader på nätterna, och det har verkligen känts KALLT när man int är van. Dessutom har det ju aldrig i vinter varit kallare än -10....nästan, mest har det varit kring 0-strecket. Men nu när man vill ha vår då blir det vinter!

Fast solen värmer och det blir nog vår så småningom. Vi satt iallafall ute vid lillstugan och solade i går morse, fram till lunch. Då drog ett molnsjok för solen. Just nu lyser faktiskt solen, men går jag ut så försvinner den nog! =D
Vi har inköpt nya rullgardiner till rummet och satt upp. Ska se om vi ska köpa fler, åtminstone en, så vi kan byta i sovrummet. Dessutom har vi satt upp landskapstavlorna som mamma fick av oss. Kunde int gärna kasta eller skicka dom på loppis. Så dom hamnade på väggen i sovrummmet. Hm.........hoppas nu int man får en i skallen nån natt!

Imorrn ska vi in till stan och fixa pass, måste nog ha nya. Och det tar väl ett tag innan dom är klara.

På Påskdagen var vi till svärfars på middag...........HARE!!!! Jag och svägerskan satt och funderade över om det var stackars Stampe i Bambi som fått sätta livet till! Men svågern sa att det var en stor ful .......en, så man får väl tro honom. Men jag måste säga att det smakade över förväntan! Kan nog tänka mej äta hare fler gånger.

Nää nu ska jag och gubben äta lunch.
Ha det!

1 kommentar:

Anonym sa...

Vilket härligt vårtecken du hade fått på bild.Men det känns kallt och blåsigt,så vi har nog långt kvar tills vi kan njuta av värmen.Jasså det var till att äta hare,visst är det gott om man slipper hageln,som jag råkade bita i en gång när vi åt hare.ha det nu så trevligt där ute i stugan .Kram Anne