Winston Churchill sa


Winston Churchill sa:
"Det omöjliga tar bara lite längre tid"


fredag 12 september 2008

"Stugsista"


Japp, det här blir sista bloggen från stugan, för i sommar iaf, fast det är ju redan höst. Tråkigt, men jag håller faktiskt på att längta hem, även om jag vet att det blir till att STÄDA när jag kommer dit! STORSTÄDA om nu int den inneboende....hm, sonen har ryckt upp sej och gjort underverk. Ett litet underverk duger!

Har sysslat veckan som varit med att...hålla mej på benen.....nää jag har städat, tvättat, tagit kylen, fläkten, haft besök av syrran OCH börjat packa. Alltså, vad man drar med sej!!! Jag tror att varje gång vi har varit hem till stan så har det följt med nått hit OCH det ska ju med hem! Och.....ja för att int tala om kläder, alla ifall, om som har bara hängt i garderoben utan att fått se dagens ljus i sommar....eller allt regn....

Vi har redan kört en sväng till stan, med kläder och en stor blålåda med "prylar", nu finns det en till pryllåda som ska hem. Ja för att int tala om alla HUNDGREJOR! Suck...det blir nog fler än en runda i helgen. Motorcykeln ska ju hem oxå. Och alla mina målar grejor, färg..........oj......5 lådor med målargrejor, och tror ni jag har målat?? INT nå!!!


HAHAHAHAHHAAH...ursäkta, men jag har en flugjagande hund här. Jag tror hon har varit katt i ett tidigare liv! Men...går flugor att spåra??? För det är det hon gör....har dom fotsvett???

Ja hon har haft en rolig sommar, har iaf inte svultit. Hon har ätit flugor, spindlar, skalbaggar, daggmask, getingar, jord, nyklippt gräs, försökt äta en groda men matte var snabbare! Sen så har det ätits en massa svarta vinbär, krusbär och jordgubbar, rönnbär.....ja morötter oxå, tror ni hon överlever?! Hon är helt galen i krusbär! Men jag tror hon ska börja löpa snart, för hon är liite knäpp just nu. Så vi ska passa på och bada henne i helgen och klippa, om vi hinner, så det är gjort.
Har suttit och sett en favoritfilm i afton. På tv4-film har dom i sommar sänt gamla Star trek filmer och vi har hunnit se 4 redan och nu kom den femte. Synd bara att vi int har den kanalen hemma. Vi har haft ett boxerkort här över sommarn så vi har haft mycka att välja på............men väldigt liite att se på egentligen! För hur det nu än är, så är det iaf dom vanliga kanalerna man ser på. Och det är där som sommarfilmer och serier har gått.
"Invalidius" DET var ett bra namn! Det måste vara ett illsint virus! =D För jag brukar drabbas av det titt som tätt. Eller oxå har jag "talang" för att klanta till det. Har varit sån sen jag var liten och jag verkar int ha växt ifrån det heller. När jag var på fibroundersökning första gången frågade Dr Bergstedt om jag visste vad jag hade. Jo sa jag "Klantus Fallius" han såg på mej som jag int var riktigt klok! Gick ut "för att hämta tvångströjan" , kom tillbaks och skrattade, och sa att det kan man ju oxå kalla fibromyalgi! För man får väldigt dålig balans och konsentrationsförmåga. Plus dåligt minne........nu har jag tappat tråden, fördet var INTE det här jag skulle skriva om! Ja ja.....
Men nu ska jag snart se Flash Gordon........hehehehe......JA jag ser annat oxå, men just nu kommer jag int ihåg vad!
Ha en trevlig helg!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Välkommen till stan.Hoppas att kunna träffas snart.Du,det där med grodan som vovven inte han ta och du hann först,vad blev det av den?? hihi.Ha det.Kram Anne

Carpe Diem. sa...

HAHAHAHHAHA!!
Ja du har väl hört om grodlår! Nix jag åt inte upp den, såg till att den hann smita undan i mörkret