Winston Churchill sa


Winston Churchill sa:
"Det omöjliga tar bara lite längre tid"


måndag 17 augusti 2009

9.58!!

9.58!!!!

Visste int att det gick springa så fort! OCH jag höll på missa det...jag gääspade....näe det gjorde jag int, satt klistrad framför tv:n!
Man kan ju undra om dom kommer att springa undra 9 sek snart? Går det springa så fort?
Usain Bolt verkar vara den perfekta människan för löpning. Plus att han verkar ha rätt inställning oxå........så nu får man hoppas att det int dyker upp smolk i bägaren......doping...utan att han gjort det här av egen kraft.

Di svenske går det ju int så bra för......får hoppas att det går någorlunda i Finnkampen, så man iaf får se liite kämpaglöd!

Här har det int hänt så mycke...annat än att det blåser från norr och det blåser KALLT! Måste leta reda på långkalsingarna, det är kallt på morron när man ska ut på promenad.

Mina liljor har nästan regnat sönder! Hoppas det blåser torrt idag så jag kan fota. OCH att det torkar upp i hallonriset, så jag får plocka in liite mer av godsakerna. Nästa år kanske det int blir nå.

Har börjat tvätta inför Gotheborgresan. Och regnkläder måste nog med....ska nog sätta mej och göra en lista på vad som ska med. HOPPAS jag får med spikmattan!!! Bara jag int åker fast, för innehav av tortyrredskap!! =D

Lunch! Vars tog förmiddan vägen???
Vi hörs!

Inga kommentarer: