Winston Churchill sa


Winston Churchill sa:
"Det omöjliga tar bara lite längre tid"


måndag 24 augusti 2009

Sista kvällen, innan...

....vi reser till Göteborg. Sitter ny duschad och har en smula resfeber tror jag. Varför vet jag int...
Vi ska gästa hos Mats kusin, besöka släktingar kors och tvärs. Vi har nämligen släkt där nere båda två. Och dom träffar vi int ofta, bara, nä int bara, men nästan, när det är släktträffar.

....det ska bli spännande faktiskt, längesen man var söderut.

....men, det kan ju int låta bli att strula! När vi kom hem och skulle sätta på datorn...(HÄR STÅR EN HEMSK SVORDOM!)
ALLA mina foton och musik, dokument, ALLT som var på våran backup disk, är troligen borta! För den går int att få igång.....
Det här börjar bli en följetong!! Men jag tycker det verkar som om, varje gång vi har varit i stugan på sommarn, så går datorjäv...sönder! Dammar dom igen heller??????
Vi har suttit och diskuterat om och när det gjordes en backup och har vi tur så finns allt i förrådet i kassaskåpet. Men det blir att ta itu med när vi flyttar hem igen.
Jag tyckte det räckte gott och väl med bilskrället!

Men nu ska vi fara och ha roligt. Tur att vi båda är lika idrottsintresserade, annars skulle det bli kris. Ska fortsätta packa...tror jag har lika mycke med mej som till Island! Det villsäga FÖR mycket! Kommer säkert int att använda hälften, men ...Om och ifall.

Ha det så trevligt och vi hörs!

2 kommentarer:

Lallis - liv och leverne sa...

Hoppas att ni har det fint i Götet:)
Kram Lallis

Nim sa...

Hejsan!

Hoppas att ni haft det trevligt i göteborg, en i mitt tycke en hääääääääärlig stad. Varit där i samband med gothia cup två gånger, superkul.

Här i norr har det varit en ganska så vacker helg med bra väder så här i slutet av augusti, hämtat posten med shorts o linne vilket aldrig har hänt förr på hösten.

Nu ska jag nog lägga mig en liten stund och vila innan jag ska greja med hemsidan.

Ha det bra.
kram
maj