Winston Churchill sa


Winston Churchill sa:
"Det omöjliga tar bara lite längre tid"


tisdag 18 maj 2010

Äntligen blommar mina vilda...

Vitsippor! Snart har dom erövrat hela kommunsparkområde! HAHAHAHAHA!
Där vi int ens får sätta upp en torkställning eller kompost....MEN om kommun sköter "parkområdet" ??? NÄHÄ!!
Dom skulle t o m ha oss att riva ner en liten koja som ungarna byggt pga "PARKOMRÅDE"
Vild vuxen skog skulle jag vilja kalla det!
Och där har jag planterat mina Vitsippor, som håller på sprida sej i gräsmattan =D

Vilket väder! Bara vi nu int gör bort allt vacker väder redan nu! Har varit på promenad med fibro och vi trodde vi skulle flyta bort!! Det är så svårt att klä sej lagom nu på våren, för det blåser ju, och börjar man då svettas så börjar man frysa.
Vi fick iaf en glad överaskning! MB Pizzeria har börjat med lunchbuffe! Men så klart märkte vi int det förrän vi beställt våran sedvanliga Kycklingsallad! Nästa tisdag blir det Buffe!! Lasange, pizza och annat smått o gott, med salladsbord!

---*---

Ja...flyta bort ja...
Ja man kan int annat än skratta, det blev lita panik i går kväll!
Vi fick veta att vi skulle bli utan vatten innan midnatt pga översvämningen av Skellefteälven. OCH den har svämmat över!!! Så pass att smältvatten kommit in i Ske-å Krafts vatternverk, så dom fick stänga ner all produktion av dricksvatten.
Så vi sprang som tok och fyllde flaskor, hinkar och decilitermått, ja allt vi hittade! För när sånt här händer, att man KANSKE ska bli utan vatten...DÅ slår den stora TÖRSTEN till!!! Man blir väl aldrig så törstig som då!
Nu fick dom ju igång allt igen innan midnatt, men tvätt av kläder o bil, vattning är...ja int förbjudet, men nästan. Simhallarna har stängt och skolorna avrådes att ha gympa som krävde dusch efter.

Tror det finns inslag både på Svt och på Norran om nån vill se på vatten.
Ändå så har vi ju int värst, dom stackarna upp i landet som såg 6 meter skräplavin dra iväg nedför fjället och framför köksfönstret! Vägar som är bortspolade.
Det enda som kan spolas bort nu här väl nybygget nere på Bryggeribacken,men det var visst gjutit i betong så det ska nog hålla.

---*---

Hunnit vara iväg med Kiba till veterinären i helgen oxå. Troligen har hon Noskvalster, så medicinering är igång. Men usch hur hon lätt! Jag satt uppe med henne säkert en halvtimme, trodde ett tag att hon helt skulle sluta andas. När jag masserade nosen släppte det, hon nös några gånger, snodde runt och kurade ihop sej och somna....medan jag låg vaken och undrade vad som hänt egentligen! Men bestämde mej att ringa veterinären på morron.

Och nu verkar hon må ganske bra.....hoppas det var det iaf så det int är nå annat.

---*---

I morgon blir det keramikmålning i Örviken hos Carina...längtar!!! DYRT men kul! Tråkigt är bara, att det ska vara så svårt att få ihop folk, alla vill, men när det närmar sej datum, så backar dom och har annat för sej. Men jag vet att vi fibros har svårt att veta hur man mår den dan man ska iväg på nått, är ju lika själv så, jag har väl ingen rätt att klaga. Tycker bara så synd om Carina som står där och väntar att ett helt gäng ska komma, hon fixar ju fika åt oss, och så kommer bara tre!

Men imorrn ska det målas!

Ha det i värmen och glöm int att dricka vatten...ni som har vatten...
Kram

Inga kommentarer: