Winston Churchill sa


Winston Churchill sa:
"Det omöjliga tar bara lite längre tid"


torsdag 21 oktober 2010

Ja...

...nu har jag på vinst och förlust bytt bakgrund OCH upptäcker att inläggen som jag skrivit med annan färg syns jävligt dåligt! Miss av mej!
Och det går ju int att byta tebax till den gamla för den finns inte kvar...suck
Ja ja jag kör så här tillsvidare
Teatime!!

2 kommentarer:

japp sa...

Hallåå.. nää, nog hoppas vi väl att vi ska få njuta några fina dagar till, eller hur. Det har ju blåst lite nu, sista dagarna, usch, de är ju värst, å mörkret.

Nee, Mario är inte alls för stor.. å hade vi då fått visa upp honom ordentligt, gått runt å ställt som man ska, då hade han iaf fått en sportslig chans, nu fick vi ju inte visa ens hälften som man ska.. usch!

Har du fixat med dina utrensningar nu då? Du e duktig du. jag måste då städa i helgen.. bara MÅSTE!!!
Usch, man orkar knappt å hinner inte under arb.veckan.

Ha de så bra.. kram på dej, hoppas du får till din blogg som du vill ha den.. inte lätt, å helst då det ändras å ändras.. kram Helén.

japp sa...

Nee, inte skellefteå idag för mej.. det är dootra som följer sin kompis med familj som ska dit å hämta Yatzie.. pappa till mario och Freya..De ska ta honom på foder..kul.

Så guuben din är där idag.. vi var ju där i lördags, jag tjejerna och sofies kompis med mamma..å träffade Yatzie åså.

Guu, vilket tjorv jag har me å komma in på bloggar åså, å det var ett elände å komma in på din wordpress.. det visade bara konstigheter.. får nog testa mer sen.. Nee, de e ju bra.. man ska vara envis å inte ge sig.. å trägen vinner, sägs de juh..=))

Hoppas du får en kanon-lördag.. nu ska jag städa vidara, trist nog..kraaam Helan.