Winston Churchill sa


Winston Churchill sa:
"Det omöjliga tar bara lite längre tid"


fredag 30 maj 2008

Ibland är det trevligt....

Igår hade vi avslutning i hantverksgruppen, vi fikade ute vid Lanthandeln på Nordanå. Satt under en sprickfärdig hägg och det doftade så där lagom. Och det kändes som sommar! Det skulle ha varit en doftblogg det här! Alla var glada och finkläda.....och tyckte nog precis som jag att det ska bli skönt att slippa se dom här på ett tag!! HAHAHAHHAHAHA......för det hjälps int, man går varann på nerverna ibland.

Men på vägen därifrån stötte vi ihop med en RIKTIG surgubbe! >:( Han HADE åsikter om......ja precis allting och hade jag int varit så jäkla ofärdig, tror jag att jag hade lagt karlaskrället över knät och gett han stryk!! Det började med att vi gick genom stadsparken och genade över gräsmattan, finns redan upptrampad stig där, så VI gjorde ingen skada på gräset! Han skrek och gormade om......ja och det förstår jag int, att vi skulle komma och sparka jord i hyreshustrapporna och leva fan???????? Sen fick vi en släng av att nåra av oss är ganska så runda.....minns int riktigt hur han uttryckte det, men vi förstod PRECIS vad karln menade!
Tillsaken hör att just det området vi gick över används till Gi Gong och annan gympa, plus att det står parkbänkar där....och hur ska man kunna sitta där om man int får gå där? JAG känner att jag blir int liite arg när jag tänker på karln!! Och det var ganska svårt att släppa det som hände.


Nått roligt är iaf att mina plantor har kommit!!!! Och nästan allt kom. Tre plantor var slutsålda, så jag fick fler av en annan planta, Vit Lungört istället.....gratis! Så nu blir det gräva av i helgen, så jag får ner det som ska vara här.
Sen så är vi hundfria i helgen, känns konstigt, men kunde ju int ha passat bättre. Jag tänker närmast på min värkande kropp.......är blå liite överallt och har upptäckt muskler som jag int visste kunde värka så mycke!!

Dottra kom hem och hämtade Kiba, så nu lever hon studentliv i Umeå! Dom skulle på brännbollsyran idag och titta.
Nä nu suger kaffetarmen!
Ha en solig och varm dag!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Kerstin!
Javisst hade vi det mysigt på Nordanå.Men hoppas att vi träffs i sommar,jag och Annbritt kommer gärna till stugan,vi hade det ju så mysigt där förra sommaren.Surgubben ska inte ens tänka på.Ha en trevlig helg.
Kram Anne

Gårdsromantik sa...

Dessa surgubbar - man borde bara ruska av sig dem ... men det är svårt!

Kul för vovven som får vara med om lite action!

Kram Maud