Winston Churchill sa


Winston Churchill sa:
"Det omöjliga tar bara lite längre tid"


måndag 2 juni 2008

Det blev schtaan istället....


.....för Piteå! Det var meningen att syrran och jag skulle ta våran årliga Pite-tripp, men allt går int alltid som man vill och Piteå lär nog ligga kvar där det ligger det tag till.
Så jag gjorde bort nåra ärenden på schtaan istället. Inhandlade ett vind/regnställ på Team Sportia inför Islands resan, kan nog behövas. Och hittade en söt blus på Åhlens! Där brukar jag aldrig hitta nått i vanliga fall! Kan ju bero på det trevliga sällskapet jag hade med mej! =D
Anne, A-B och jag gick först och fikade på schtaans trevligaste fik, Lilla Mari, och det gick faktiskt att sitta ute, trots att det int är lika bra väder som i helgen.......men vilket väder vi har haft!!! Men ...iaf så fikade vi en supergo´smörgås med fetaost röra och svarta oliver...jag bara älskar oliver.... och en go´kaka förståss, ett måste! OCH deffinitivt inge GI-tjosan!
Måste ju bara få vissa mina OTROLIGT vackra tulpaner! Men i värmen som har varit i helgen (jag klagar bara liite) så har dom redan börjat vissna, men jag hann i af få dom på kort! OCH jag inser att till nästa år måste jag gräva upp nåra och flytta på dom, för dom växer alldeles för tätt.
Ja, det är int bara tulpanerna som har växt i värmen! ALLT växer så det knakar och man hinner nästan int med! Vi hastade till stugan på söndag......1dm gräs!!!! Det blev till att klippa, fast det var int därför vi fort dit. Utanför att vattna grönsakslandet och lägga över en växtduk..........FÖR ATT GRANNENS KATT INT SKA VARA DÄR OCH SKITA!!!!!! >:@ Har inget mot katter,men............den har iaf grävt bort en hel del frön!
Och min rabatt i skogen, det mesta har överlevt som tur är. Det är alltid spännande på våren att se om man måste köpa helt nya plantor ......vilket i o f s ÄR ganska kul =D men dyrt! Och det kommer nått som jag int har en aning om vad det är, upptäckte att jag har en här hemma oxå, så jag ska fota den få se om nån kan hjälpa mej med att komma på vad det är för en rackare!
Nää, nu är det middagsdax!
Ha det!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Kerstin!
Vilka fina tulpaner.Tack för den trevliga stunden på stan.Håller med dig om att det är det trevligaste fikastället på stan.Ha det bra,vi hörs.
Kram Anne

Gårdsromantik sa...

Visst är det spännande att se vad som har överlevt - perenner hör till mina favoriter.

Jag gillar också att shoppa i Piteå - nu var det länge sedan sist.

Kram Maud