Winston Churchill sa


Winston Churchill sa:
"Det omöjliga tar bara lite längre tid"


fredag 6 juni 2008

Väderomslag!

Hurrven!!VARS tog värmen vägen???? Från att igår ha varit +28 i skuggan, vi höll på få värmeslag när vi stod och väntade på att studenterna skulle komma ut från kyrkan. OCH jag har brännt mej av solen och hur det gick till har jag ingen aning....jag stog ju mest i skuggan! Alla stog i skuggan och flämtade. Utom alla studenter som åkte runt stan på skrindorna och skrek "Fy f.....n va vi e´bra!!" Att inte dom fick värmeslag?! Men det är ju trevligare med fint väder på avslutningen, än regn.
Det var sonens tjej som tog studenten, så det blev presenter, buketter, kaffe och tårta efteråt. OCH en mycket trött nybakad student! =D Hon hade int sovit många timmar, suttit uppe och sytt klart examenskläderna till sej och kompisen........hon lär sova nästa vecka! Får försöka hålla sonen hemma så hon får vila upp sej. Hur jag nu ska lyckas med det! ;-)

Men sen hände nått med vädret......+15 och blåsigt, känns int riktigt bra alltså, även om jag smått klagade igår. Men det har varit bra arbetsväder iaf, har rensat ogräs i skogsplanteringen här i stugan. Men FY vad torrt det är!! Även om det är tråkigt när det regnar, så måste det regna snart. Imorrn måste jag försöka få bort maskrosorna från jordgubbslandet!


Vi fick besök i afton av Mats gamla klasskompis, som nu mer bor i Ängelholm. Det blir att man träffs vart femte år ungefär,heller mer, men det är alltid roligt! Bara Botniabanan blir klar kanske det blir oftare......hm.....när nu den blir klar om den nu blir det nångång!!!

Ha en trevlig helg!

1 kommentar:

Gårdsromantik sa...

Visst har det varit hurvet ock blåsigt idag!
Vad fort man vänjer sig vid värmen.

Kram Maud