Winston Churchill sa


Winston Churchill sa:
"Det omöjliga tar bara lite längre tid"


tisdag 23 december 2008

GOD JUL!



Alla som tittar in! NU är det alldeles snart JUL!! Granen är klädd....hm hoppas "grannen oxå är det" =D, men....vi måste apselut köpa en slinga med fler ljus i, den vi har nu räcker ju int runt!! Så det blir bara ljus på framsidan av gran!


I frysen finns en plåt med tryffel, nygjord, som väntar på att doppas i vitchoklad.....och jäsiken så goda dom blev, det spelar ingen roll hur snygga dom blir efter "badet", dom tar slut innan i morrn är jag rädd!


Vi har försökt att undvika den sedvanliga stressen som brukar infinna sej när man upptäcker att man glömt en massa....puuh....


Men som sagt, det blir jul i allafall och det som är glömt kan göras sen. ALLA klappar är köpta och det är ju det viktigaste. Enligt jag och barna.......=D


Har varit lite orolig att julen skulle bli en "sjukjul", Mats kom hem förra fredan och lätt som en tonåring i målbrottet, ja värre faktiskt, men han har kryat på sej, slut med vid gott mod. Vi ska fira jul hemma i år, med bara ungdomarna, lugnt och skönt.


Ja...det har int hänt så mycke mellan stadsturerna och bakplåtarna, så jag ska sätta igång middan nu, sonen ska till tjejen. MEN int förrän han fått BLÖTA! SÅ det är bäst att jag går och ställer mej vis spisen =D

Ha en riktigt God Jul!!

3 kommentarer:

Gårdsromantik sa...

Så vacker gran!

Ja det är ett dilemma - gör man för god choklad tar den slut direkt...

God Jul och Gott Nytt År från Maud

kockajäveln sa...

fin blogg du har!:)Vill önska dej en riktigt God Jul!!:)Kramar

japp sa...

Hejhej..å goo fortsättning på julhelgen. Här har de inte varit mye sittandes vid tangenterna, men faktiskt.. första året UTAN stress..
tänkte nog som du.. huvudsaken barnens klappar e klara.

Här har varit såå fantastiskt lugnt å skönt.. men ändå går de såå fort över, tyvärr.. jag kan ha jul hela helgen, men nära å kära.

Nu ska jag diska lite, sen duscha, sen åker vi nog ut en sväng.. får se.. de e ju jobb imorrn å hela helgen..kram på dej. Helan.