Winston Churchill sa


Winston Churchill sa:
"Det omöjliga tar bara lite längre tid"


tisdag 30 december 2008

Nästsista kvällen för i år



.....i stugan......som ni ser på bilden.....*vissel vissel*

Man kan ju önska! Verandan som går runt om skulle jag verkligen vilja ha!


Men som sagt, nu är det snart slut på det här året och ett nytt börjar. Och vi är som vanligt portförbjudna hemma, kan int förstå varför?! ;-D


Kan det vara för att vi ska se skidor hela helgen eller för att vi kanske ser nått, som vi int får se som sker hemma?! Troligen det sista!

Men vi mår int dåligt här, där vi kan sitta och lukta under korkeken.........hm, det var visst nån annan det, sitta framför tv:n och se skidor, dricka kaffe och äta god mat.

På tal om mat, middan vi skulle äta i afton, den hade vi ätit upp förra gången vi var här! Så det fick bli rester, pyttipannor av olika slag. Tror minnet fungerar sämre av för mycke mat!


OCH jag håller med mat är BEROENDEFRAMKALLANDE!! Man vill bara ha mer!
Så "nästa år så ska jag...................................................................................." Har int tänkt fylla i nått, för jag kommer iaf int att kunna hålla det!
I morrn ska jag fota våra stackars Pilar, dom ser för bedrövliga ut och går nog mot en nedkapning till våren. Syrenen har rest på sej, den måste vara gjord av gummiband! Systerdottern sa att det sa bara "SCHWOOOSH när det började tina och plötsligt stod syrenen rakt opp"
Tur att det lilla trädet vi satt i sommar int har hunnit växa så mycke, det fanns inga grenar att fastna snö i . Men trädgården kommer att se eljest ut till sommarn den saken är klar.
Jaha......kan int förstå varför det int är nå på tv ikväll?! OCH vi har ju int så många kanaler att välja mellan heller, så alla braiga program verkar vara på dom icke befintliga kanalerna.......hm....ja Nyhetskrönikan på SVT i o fs.......men jag skulle vilja ha en engelsk deckare just nu. Så det blir nog nån av dom medhavda dvd filmerna.
Antingen "Mumien: Drakkejsarens Grav , Indiana Jones och Kristalldödskallens Rike eller Ocean´s Thirteen....alla tre säkert bra.
Mumien och Indiana Jones gillar jag, den andra ja det ska väl vara för skådespelarna då! ;-D Brad Pitt, Al Pacino, George Clooney för att nämna nåra.
Nääp nu börjar återblickarna på svt, bra man får se vad som hänt i år...man kan ju ha glömt nått.
Ha det i morrn smäller det!!

1 kommentar:

Gårdsromantik sa...

Men ska du inte se Mumin!
Den är väl rar - men inte lika spännande.

Vi har ingen tv och sladden till dvd är väcck så det blir till att kika lite på datorn och vara social.

Gott Nytt År!

Kram Maud