Winston Churchill sa


Winston Churchill sa:
"Det omöjliga tar bara lite längre tid"


måndag 15 december 2008

Motionsdag.....

.....både live och framför tv:n! Ja framför tv:n blir det väl int så mycke motion annat än gå och hämta kaffepannan och skrika och gorma på reportrarna!
Men i "halvlek" mellan herr och dam skidskytte, tog vi en sväng till stugan. Systerdottern hade meddelat det var nog dax att komma och skotta om vi skulle vara där i jul.........50cm snö hade det kommit!!!

Mats skottade som bara den och det var ju int lättskottat direkt. Hade hunnit frysa på. Jag gick in för att vattna på pelargonerna och kastade en blick ut genom fönstret........VE OCH FASA!!! Våra stackars vackra pilar!!! Dom är stora och höga men ändå, så hade minst två grenvarv tyngds ner av all blötsnö och frusit fast i backen! Dom såg ärligt talat för jäkliga ut! Så jag klev genom djupsnön och började gräva lös grenarna, men vi får se till våren hur många vi måste kapa bort, eller om vi måste ta ner hela kronan och börja om från början. Som tur är så är ju pilen ett "ogräs"träd =D Det lär nog överleva.

Ja våra syrener såg lika jäkliga ut, 2-3 meter syren som låg efter backen! Men bondsyrener är svårt att ta död på, så det kommer säkert nya om vi nu måste kapa bort alltihop. Det blir tomt ett tag, sen ser det likadant ut.
Här hemma i staan har det klarat sej bättre, pilen vi har utan för köksfönstret är visseerligen full i snö, men betydligt kraftigare, så den håller nog.


Igår kom dotra hem till Sverige igen, äntligen! Hon ringde från flygplatsen i England, hade upptäckt att hon hade kvar pengar på tele-kortet som hon köpt där och tänkte ringa upp det, men det var så mycke trafik så samtalet bröts efter en stund! Men nu är hon iaf hemma, i Umeå och kommer hit på fredag, ska väl säga att jag längtar ganska så mycke!!


Har börjat att julpynta lite så där. Men.......alltid är det nått som är borta!! Nu har jag letat överallt, så nu återstår bara att ringa gubben och fråga vars han har "hett" tavlan med alla julkort! Eller om det är så att dom har börjat snöra grejer för att det är så mycke julgrejer, och tror att jag int ska märka det! Hm.....att dom int förstår att jag har koll på minna julsaker!!
Fast, det kommer ju int fram lika mycke nu som när barnen var små, det gör det ju int. DÅ skulle ALLT fram! =D Och grannen var överklädd med pumlor, skoljultomtar, glitter och..................................................................................................................................jaha, nu slog fibrohjärnan till igen! SMÄLLKARAMELLER!! Heter det ju! Vi har miljarder såna i alla möjliga färger, skulle kunna klä en hel gran med bara såna! Men nåra får vara med iaf.

Näpp nu ska jag koka mej lite te och honungsvatten, har ont i halsen......IGEN....suck, det är en ondcirkel som aldrig verkar ta slut......men, jag har iaf stått på benen, omkring mej verkar alla falla huller om buller! Få gipsade armar och tummar. Annars brukar det vara jag som står för galenskaperna, men vintern är ju int slut än, så det kommer väl.=D

Ha en bra dag!

1 kommentar:

japp sa...

Halloj.. joo, håller me dej, kommunen skulle allt kunna dela ut såna nobelpriser.. nån tröst från deras sida, till de som behöver.

Oj, verkar vara full rulle hos er.. så roligt att dootra är på G hemåt nu.
Trötter e man nu, har jobbat natt, men de verkar aldrig som att man sover tillräckligt.
Ha de jättebra..kram på dej. Helén.