Winston Churchill sa


Winston Churchill sa:
"Det omöjliga tar bara lite längre tid"


söndag 14 juni 2009

...eller hur??
Ja, just nu kan man int mycke mer, det regnar. Och int har jag nån lust att börja stöka här inne heller, städa, torka skåp och sånt. Det behövs efter vintern, var så säker!

Men jag är glad att det regnar, det behövs! Äntligen såg jag i morse att det växte i grönsakslandet, det har varit för torrt hittills.

När vi for i går hittade jag en överaskning! Jo, grannen hade ställt en kassen med sommarblommor vid mina andra blommor som skulle hit. Hon är en riktig "plantskola"! Säger jämt att hon int ska sätta nåra frön, men jag får oftast en kasse med plantor med mej till stugan! Så nu är jag nyfiken på vad jag fått?!? Tack så mycke Carina!!! Visst kommer du hit och hälsar på?

Ja.....=D jag har blivit installerad på nya laptopen......OCH den är som en dröm!!! Allt går SÅ mycke fortare.....OCH det finns så mycke nytt som jag int har hunnit kolla på. Hoppas nu jag får behålla den, även om Mats ska jobba en vecka till.... Jag måste ju få träna!
Han är förresten och hämtar MC:n, ska köra hoj i veckan. Bilen blir lämnad i staan, så kanske, kanske ungdomarna tittar ut nångång.

Nu väntar planteringar, av både sommarplantor och perenner. Måste dessutom fixa med jordförbättring i rabatterna, gräsklippning..............gräsklippning........gräsklippning, ja just ja byggning av skotergarage.

näpp.....nu blir det kaffe!!
bye

1 kommentar:

Lallis - liv och leverne sa...

Ja, när det regnar så regnar det, liksom. *ler
Ha en fin kväll
Kram Lallis